Friluftsskole for barn bosatt i Fredrikstad

Velkommen til aktive, lærerike og spennende sommerferiedager!  

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom, primært mellom 10–13 år. Friluftsskolen skal være et positivt og lystbetont ferietilbud i nærmiljøet og skal legge grunnlag for varige friluftsvaner. Deltagerne får opplæring innenfor tema som allemannsrett og ferdselskultur, kartforståelse, raste- og leirplass, tur eller ekspedisjon. 

Friluftsskolen arrangeres av Fredrikstad Aktivitetsråd og Oslofjordens Friluftsråd. 

Alder:De som skal begynne i 5. – 7. trinn 

Når:Uke 32 - mandag 08august  fredag 12august 

Klokkeslett:0900  1500 hver dag. 

Sted: Oppmøte på Steffensjordet sentralt i Fredrikstad, deltagerne busses hver dag til basen vår på Kjøkøy. Nærmere informasjon om oppmøtested og base sendes til deltagerne i god tid før uke 32. 

Pris500,-

Aktiviteter du får prøve på Friluftsskolen er for eksempel orientering , padling (kano og SUP), tur, bading, fisking og masse lek.

Mat og utstyr: Ta med matpakke og drikkeflaske med vann hver dag. Vi lager felles lunsj en av dagene. Friluftsskolen stiller med utstyr til aktivitetene, men deltakerne må være kledd for været og type aktiviteter. Ta kontakt ved spørsmål rundt dette. Skattkammeret (ligger på togstasjonen i Fredrikstad) har også utlån av friluftsutstyr ved behov. 

Sikkerhet:Lederne har nødvendig kompetanse innen livredning i vann og førstehjelp samt politiattest.  Av sikkerhetsmessige årsaker vil deltagerne benytte flyteplagg under aktiviteter i vann. 

 

Registreringsskjema

Fornavn (Foresatt)
 *
Etternavn (Foresatt)
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Deltagernavn
 *
Adresse
 *
Postnummer og sted
 *
Alder
 *
Allergi/sykdom/annet
Kan vi ta bilde av barnet ditt?
 *
Kampanjekode
 
 *