Friluftscamp junior 7-9 år uke 25 2022

Spennende sommerleir på Vestlia

Friluftscamp junior er en egen sommerleir/opplevelsescamp for barn 7-9 år på Vestlia i Asker. Campen arrangeres på dagtid fra mandag til fredag. Det arrangeres tre camper om sommeren, i første og de to siste ukene av skoleferien.

Vi tilbyr lek og moro med spennende aktiviteter på Vestlia i Asker ledet av erfarne ledere: Kano ,Klatring ,Gapahukbygging ,Stafetter ,Skattejakt ,Musikk, dans og drama ,Bading ,Hinderløype, Ballspill  … og mye lek og moro!

Fredagene på juniorcampene er det kanodag for alle deltakerne. Da blir det mye kanopadling og lek ved kanoplassen. Det blir instruksjon av padling og lek med kanoer. Deltakerne kan ta med egne vester om de ønsker dette. Vi har også vester.

På onsdagene i campukene holder vi Friluftscamp sin underholdnings dag for deltakerne våre.Da blir det grilling av pølser og is til dessert. Våre campledere holder skuespill, sketsjer og leker for barna. Det blir musikkopptredener av kjente og ukjente musikere. Kvelden avsluttes med et skikkelig skogsdisco! Denne dagen varer til klokken 1930.

Søskenmodereasjon: Hvis du skal melde på flere barn i samme familie, så ta kontakt med oss for å motta kampanjekode som gir rabatt på øvrige barn du melder på(før du melder på barn nr. 2 og evt nr. 3)

Registreringsskjema