Friluftscamp 10-13 år uke 25 2023

Actionfylt sommerleir i Vestmarka

Friluftscamp er en sommerleir/opplevelsescamp for jenter og gutter 10-13 år i Vestmarka ved Solli  i Asker. Campen arrangeres fra mandag til torsdag den første og den siste uka av barnas sommerferie(uke 25 og 32).  Du velger selv om du vil delta kun på dagtid, eller om du vil overnatte hele uka. Hvis du ønsker å være der hele dagen og utover kvelden, men sove hjemme, så finner vi en løsning på det også.

På Friluftscamp benytter vi sykkel for å komme oss til de ulike aktivitetene som er spredt rundt i området.

På Friluftscamp kan du oppleve  et bredt utvalg morsomme og actionfylte aktiviteter som: Kanopadling, paddleboard, klatring, bueskyting, terrengsykling, bading, ninjaløype, parkour, frisbeegolf, leirbygging, skogskunst, slakk line, ballspill, orientering, opplæring i livredning og førstehjelp, underholdning/skuespill.

Campen ligger i nærheten av Vestlia. Deltakere som skal overnatte hele uka sover sammen med 5-6 andre i lavvo de låner av oss, eller i eget telt/lavvo. De som kun velger overnattingen fra onsdag til torsdag blir også plassert i en av våre lavvoer(kan også ta med eget telt om ønskelig).

På onsdagen i campuka arrangerer vi Friluftscamp sin skogsfest for deltakerne våre.Da blir det grilling av pølser og is til dessert. Våre campledere holder skuespill, sketsjer og leker for barna. Det blir musikkopptredener av kjente og ukjente musikere. Kvelden avsluttes med et skikkelig skogsdisco! Denne dagen varer til klokken 1930.

Søskenmoderasjon: Hvis du skal melde på flere barn i samme familie, så ta kontakt med oss etter at du har meldt på barn nr. 1. Da vil du motta kampanjekode som gir rabatt på øvrige barn. 

Overnatting: Ønsker man overnatting hele uken, så velger man dette under valget "Overnatting" i skjemaet (tilleggspris på 1 000,-). Ønsker deltakeren bare overnatting fra onsdag til torsdag så velger man dette under valget "Overnatting" i skjemaet (tilleggspris på 490,-) 

Registreringsskjema

Foresattes etternavn
 *
Foresattes fornavn
 *
Foresattes e-postadresse
 *
Kategori:
 *
Ønsker deltageren overnatting?
 *
Foresattes mobil
 *
Deltakernavn (for og etternavn)
 *
Campen er for alle som er født i 2010 til 2013
Fødselsår til deltaker
 *
Skoletilhørighet
 *
Jente eller gutt
 *

Deltagerne blir fort kjent med nye, men hvis du drar på camp sammen med noen kan du legge inn et ønske her
Hvem ønsker du komme på gruppe med/overnatte med?

Spesifiser eventuelle allergier eller spesielle behov som vi trenger vite om
Andre kommentarer
Kampanjekode
 
 *
 *
Ja, jeg samtykker at Friluftscamp kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.