Friluftscamp 10-13 år uke 25 2022

Actionfylt sommerleir i Vestmarka

Friluftscamp er en sommerleir/opplevelsescamp for jenter og gutter 10-13 år i Vestmarka ved Solli  i Asker. Campen arrangeres fra mandag til torsdag den første og den siste uka av barnas sommerferie(uke 25 og 32).  Du velger selv om du vil delta kun på dagtid, eller om du vil overnatte hele uka. Hvis du ønsker å være der hele dagen og utover kvelden, men sove hjemme, så finner vi en løsning på det også.

På Friluftscamp benytter vi sykkel for å komme oss til de ulike aktivitetene som er spredt rundt i området.

På Friluftscamp kan du oppleve  et bredt utvalg morsomme og actionfylte aktiviteter som: Kanopadling, paddleboard, klatring, bueskyting, terrengsykling, bading, ninjaløype, parkour, frisbeegolf, leirbygging, skogskunst, slakk line, ballspill, orientering, opplæring i livredning og førstehjelp, underholdning/skuespill.

Campen ligger i nærheten av Vestlia. Deltakere som skal overnatte hele uka sover sammen med 5-6 andre i lavvo de låner av oss, eller i eget telt/lavvo. De som kun velger den ene frivillige overnattingen fra onsdag til torsdag blir også plassert i en av våre lavvoer(kan også ta med eget telt om ønskelig).

På onsdagen i campuka arrangerer vi Friluftscamp sin skogsfest for deltakerne våre.Da blir det grilling av pølser og is til dessert. Våre campledere holder skuespill, sketsjer og leker for barna. Det blir musikkopptredener av kjente og ukjente musikere. Kvelden avsluttes med et skikkelig skogsdisco! Denne dagen varer til klokken 1930.

Søskenmoderasjon: Hvis du skal melde på flere barn i samme familie, så ta kontakt med oss for å motta kampanjekode som gir rabatt på øvrige barn du melder på (før du melder på barn nr. 2 og evt nr. 3)

Overnatting: I deltagerprisen er det inkludert frivillig overnatting fra onsdag til torsdag. Ønsker man overnatting hele uken, så velger man dette under valget "Overnatting" i skjemaet (tilleggspris på 1 000,-).

Registreringsskjema