Gratis forestilling Ibsenhuset

Du får her en unik mulighet til å oppleve en unik forestilling – helt gratis!


Tirsdag 6. september kl 19.00 vises familieforestillingen Dimanche på Ibsenhuset, og du kan få fribilletter til deg, dine søsken, venner og dine foresatte. Forestillingen passer for alle fra 9 år og oppover. Møt opp en halvtime før forestillingen så du ikke kommer sent inn, kl 18.30.


Billettene MÅ hentes på Hedvigs Hybel i Ibsenhuset (samme inngang og etasje som Skien Bibliotek). 


Billettene kan kun hentes i følgende tidsrom:

Mandag 5.sept kl 14.00-20.00

Tirsdag 6.sept kl 14.00-16.00


Registrer deg her så vi får holdt av dine billetter, også henter dere ut deres ønskede billetter på Hedvigs i overnevnte tidsrom.


Her kan du se en kort video som viser noe om hva denne forestillingen er: 

https://youtu.be/FrHh0Q4pd14


Hva får du oppleve? Bli med inn i en fantastisk verden med miniatyrkjøretøy, humor, dukketeater, spenning, video, skuespill uten ord og genialt enkle fysiske gjenskapninger av filmspråk – og litt sånn «hvordan gjorde de det?»

En gang i nær fremtid. Menneskeheten har ikke tilpasset seg den økologiske virkeligheten. Det er familiesøndag i det lille huset. Midt i det klimatiske kaoset prøver alle ganske absurd, å opprettholde familietradisjonene. Bli med inn i en fantastisk verden med en herlig blanding av humor og alvor. Ved hjelp av ulike effekter fortelles historien om en ganske vanlig søndag som ikke er så normal allikevel. Den fantastiske nysirkusforestillingen «Dimanche» setter søkelyset på vårt felles klimaansvar.


Forestillingen er et resultat av samarbeid mellom to belgiske kompanier; Focus Company og Chaliwate Company. Sammen, og hver for seg, har de fått tildelt ulike priser


Tusen takk til Ibsenhuset og Skien Kommune som gir oss og dere denne muligheten!


Her kan du lese mer: https://www.ibsenhuset.no/program/dimanche/

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon