Foredrag med Ken Ramirez for hundeinstruktører

På grunn av pandemien, ble seminaret avlyst 2 ganger henholdsvis i 2020 og 2021. Vi gleder oss derfor EKSTRA mye nå som Ken skal gjeste Drammen! I tillegg så har vi invitert han en dag ekstra for at hundeinstruktører / dyretrenere / oppdrettere / yrkesutøvere skal få en eksklusiv dag med mye påfyll! 


EKSTRADAG MED KEN RAMIREZ!!!

Dette kan du ikke gå glipp av!!!!


29 - 30.10 arrangerer vi 2 dager spekket med kunnskap fra en av verdens fremste dyretrenere: KEN RAMIREZ / USA. Her møter du mange likesinnende og kan knytte nettverk og kontakter og rett og slett nyte en helg fullstappet av fagstoff!

Link til påmelding: 

 https://www.deltager.no/event/seminar_med_ken_ramirez_29102022



EKSTRA!

I tillegg avholder vi en egen dag for hundeinstruktører mandag 31.oktober kl 09 - 17.00

Dette vil være for en mindre gruppe og avholdes i vårt hundesenter i Drammen. 


Eksklusivt seminar for instruktører:

Day 3 - Monday October 31

- Concept Training

- Games Trainers Play

- Consulting Skills


Sted: Drammen Hundesenter

Kl 09 - 17

Lunsj er inkludert i prisen

Gratis parkering

Begrenset antall deltagere

Hunder kan være med inn i lokalet etter avtale.


Pris:

Pris for de som har deltatt på helgens seminar / begge dager: 2250.- inkl lunsj, kaffe / te / isvann

Depositum: 500.-

Restbeløp betales innen 25. august


Pris for de som kun skal delta mandag: 3000.-

Depositum: 1000.-

Restbeløp betales innen 25. august


Språk: Engelsk

Målgruppe: Instruktører / hundetrenere / atferdstrenere


Ken Ramirez Training & Consulting:

I 2014 begynte Ken Ramirez som konserndirektør og sjefstrener for Karen Pryor Clicker Training, der han hjelper med å føre tilsyn med visjonen, utviklingen og implementeringen av opplæringsprogrammer for organisasjonen. Denne rollen samsvarer med Ken`s filosofi om å bidra med å bringe positiv forsterkningstrening til alle hjørner av dyretreningsverdenen.


Som trenere tar vi kurs og leser bøker og lærer om mange ulike konsepter. Men hvordan setter en trener det hele sammen? Det er mange oppskrifter for å blande treningskonsepter i et sammenhengende program. Ken har organisert og etablert mange treningsprogrammer og lærer mange trenere hvordan de skal være trenere. Dette seminaret vil fokusere på Ken's oppskrift for å lære nye trenere og sette sammen alle ferdighetene. Dette er bare en "oppskrift", men skal bidra til å  hjelpe deltakeren til å se på logikken og metoden bak Kens vellykkede tilnærming.


Ken har tidligere fungert som konserndirektør for dyrepleie og dyreopplæring ved Chicagos Shedd Aquarium, hvor han utviklet og overvåket dyrepleie- og dyrehelseprogrammer, opplæring og utvikling av ansatte samt offentlige presentasjonsprogrammer for mer enn 32000 dyr. Han jobbet i Shedd i nesten 26 år.


Ramirez er en 40 år gammel veteran i dyrepleie og -opplæring, og er en biolog og behaviorist som arbeidet i ni år ved Marineworld i Texas. Han var også trener og koordinator ved Ocean Safari i South Padre Island, Texas, samt fungerte som konsulent for mange dyrehager og akvarieprogrammer over hele verden. 


Han begynte sin treningskarriere med å jobbe med førerhunder for synshemmede og har hatt en nær tilknytning til dyreopplæring gjennom hele karrieren. Han var vertskap for to vellykkede sesonger av TV-serien Talk to the Animals for dyreopplæringen som sammenlignet opplæring av kjæledyr med det viktige arbeidet som ble gjort med trening og omsorg for dyr i zoologiske fasiliteter. Han har også nylig jobbet tett med flere søke- og redningshundorganisasjoner, tjenestehundgrupper, samt med bombe - og narkotikahunder.


Siden 2005 har Ken brakt sin erfaring som trener for mange kognitive prosjekter med sjøpattedyr og primater til hundearenaen. Ett av prosjektene: «å lære hunder å etterligne», er i ferd med å forberedes til vitenskapelig publisering. Prosjektene har dokumentert kognitive evner hos hunder som ikke tidligere har blitt dokumentert eller forstått.


Ramirez har vært aktiv i flere profesjonelle organisasjoner, inkludert International Marine Animal Trainer's Association (IMATA), hvorav han er tidligere president. Ken har vært aktivt involvert i etableringen av en sertifiseringsprosess for dyretrenere i zoo. Han har vært på fakultetet til Karen Pryors Clicker Expos siden 2005.


Ramirez har skrevet for en rekke vitenskapelige publikasjoner og forfatter utallige populære artikler. Han var forfatter av boken ANIMAL TRAINING: Successful Animal Management through Positive Reinforcement, som ble utgitt i 1999. Han underviser også hovedfag om dyreopplæring ved Western Illinois University.



Force Majeure: Ved hendelser utenfor vår kontroll, som naturkatastrofer, epidemier/pandemier på hunder eller mennesker, vil vi dessverre ikke kunne refundere kurs/konsultasjonskostnader. Dersom du er påmeldt og ikke kan møte på kurset, må du selv selge plassen videre. 

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
Klasse/kategori
 *
Mobil
Jeg representerer følgende hundeklubb
Jeg representerer følgende hundeskole
Adresse (postnummer / sted)
Jeg er atferdskonsulent
Annet yrke relatert til hund / dyr?
Jeg er inneforstått med at påmeldingen er bindende
 *