Foredrag med Ken Ramirez for hundeinstruktører

EKSTRADAG MED KEN RAMIREZ!!!

Dette kan du ikke gå glipp av!!!!


29 - 30.10 arrangerer vi 2 dager spekket med kunnskap fra en av verdens fremste dyretrenere: KEN RAMIREZ / USA. Her møter du mange likesinnende og kan knytte nettverk og kontakter og rett og slett nyte en helg fullstappet av fagstoff!

Kontakt oss for påmelding: drammenhundesenter@gmail.com


EKSTRA!

Vi arrangerer en egen dag for hundeinstruktører / dyretrenere  mandag 31.oktober kl 09 - 17.00

Dette er en teoretisk dag (ingen trening av hund)


Program kl 09 - 17

Mandag 31. oktober 2022


Konsepttrening: 

"Stretching Your Dog's Capabilities" Det er mange konseptuelle ideer som krever en mye mer fokusert tilnærming til trening. Seminaret gir et blikk på konsepttrening og trinnvise treningsprosesser.  Disse emnene er laget for erfarne trenere.

Games Trainers Play: Gjennom de fleste av seminarene som er listet opp, er en rekke treningsøvelser beskrevet eller brukt for å hjelpe trenere med å finpusse ferdighetene sine. Dette seminaret er laget for å se på verdien av mange av disse øvelsene og demonstrere hvordan man gjør dem. Dette seminaret er spesielt nyttig for veiledere som leter etter nye verktøy for å utvikle seg som trener.

Konsulentkompetanse: 

«Ønskes: Opplæringskonsulent! De som er flinke med dyr trenger ikke søke!» 

Selv om tittelen på dette seminaret er noe overdreven, er realiteten at løsning av de fleste atferdsproblemer krever mange ferdigheter som har lite eller ingenting med dyreopplæring å gjøre. Realiteten er at noen av de beste dyretrenerne ikke klarer å være gode konsulenter eller gode problemløsere, fordi de ikke har utforsket ferdighetene som trengs utover å være en god trener. Dette seminaret vil utforske menneskelige ferdigheter, organisatoriske ferdigheter og andre aspekter ved å jobbe med menneskene som trener og tar vare på dyr. Passer for trenere på alle nivåer.


Sted: Drammen Hundesenters lokaler i Drammen

Lunsj er inkludert i prisen

Gratis parkering

Begrenset antall deltagere

Hunder kan være med inn i lokalet etter avtale.


Pris:

Pris for de som deltar lørdag + søndag: 2250.- inkl lunsj, kaffe / te / isvann

Pris for de som deltar kun mandag: 3000.- inkl lunsj, kaffe / te / isvann

Språk: Engelsk

Målgruppe: Instruktører / hundetrenere / atferdstrenere


Ken Ramirez Training & Consulting:

I 2014 begynte Ken Ramirez som konserndirektør og sjefstrener for Karen Pryor Clicker Training, der han hjalp til med å føre tilsyn med visjonen, utviklingen og implementeringen av opplæringsprogrammer for organisasjonen. 

Denne rollen samsvarer med Ken`s filosofi om å bidra med å bringe positiv forsterkningstrening til alle hjørner av dyretreningsverdenen.

Ken har tidligere fungert som konserndirektør for dyrepleie og dyreopplæring ved Chicagos Shedd Aquarium, hvor han utviklet og overvåket dyrepleie- og dyrehelseprogrammer, opplæring og utvikling av ansatte samt offentlige presentasjonsprogrammer for mer enn 32000 dyr. Han jobbet i Shedd i nesten 26 år.

Ken Ramirez er biolog og behaviorist og kan i år skilte med 50 år som dyretrener!

Han begynte sin treningskarriere med å jobbe med førerhunder og har hatt en nær tilknytning til dyreopplæring gjennom hele karrieren. Han var vertskap for to vellykkede sesonger av TV-serien Talk to the Animals. 

Han har også nylig jobbet tett med flere søk- og redningshundorganisasjoner, tjenestehundgrupper, samt med bombe - og narkotikahunder.

Han har skrevet for en rekke vitenskapelige publikasjoner og forfatter utallige populære artikler. Han var forfatter av boken ANIMAL TRAINING: Successful Animal Management through Positive Reinforcement, som ble utgitt i 1999. Han underviser også hovedfag om dyreopplæring ved Western Illinois University.Force Majeure: Ved hendelser utenfor vår kontroll, som naturkatastrofer, epidemier/pandemier på hunder eller mennesker, vil vi dessverre ikke kunne refundere kurs/konsultasjonskostnader. Dersom du er påmeldt og ikke kan møte på kurset, må du selv selge plassen videre. Depositum vil ikke bli refundert.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon