Folven sykkelfestival 2021

For 9 året arrangerer vi festival for stisykkelfolket. Stryn har noe av landets beste og vakreste stier fre til søndag Dette er en utrolig sosial og åpen festival, så de som kommer får masse nye sykkelvenner.

Mer om festivalen

Her blir det mulighet for å lære mer, dra på lange fine toppturer eller gønnepå i barnålsstier. I Nordfjord får du opplevelser fra sykkelsetet man kun får her!

Vi har et vakkert utvalg av stier med guide, vi kjører konkurranser, kurs og afterbike på Folven! Noen sier dette er en av landets mest sosiale sykkelfester, så er du alene blir du godt tatt vare på!

Vi har fått stor oppmerksomhet fra f,eks terrengsykkel pga vår utvilking av stier og kartlegging av nye omeråder. Norge kanskje mest spektakuleærs sti "Himalayastien" med avslutning på Shutlestien Napen, som er hånd og maskinbygge. I år med ny start lengre oppe og med fjordårets hoppelinje

Basen er legendariske Folven. Adventure camp, perfekt lagt opp til magiske afterbikes og idyll på kveldstid.

Hytteplass får du og betales ved ankomst, kan også bestilles på Folven.no. Ønsker du å bo med en venn eller tre oppgis det ved ankomst. 

Begrenset pass pga corona, ved avlysning pga nedstegning får du pengene tilbake - gebyr evt overføres til 2022. Ingen refusjon av kjøpte pass men videresalg er lov

Mer på : https://www.folventoppturfestival.no/

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon