Februarkurs, Romerike Tannlegeforening

Romerike Tannlegeforening ønsker å invitere til et litt forsinket "Februarkurs" lørdag 5. mars 2022 fra 09.00-15.00.  Vi prøver å arrangere et fysisk kurs på "Smakfulle Rom" I Sørum, men dersom dette ikke lar seg gjennomføre vil kurset arrangeres som nettkurs.  

Kurset gir 5 timer i NTFs obligatoriske etterutdanning. 


Det vil bli servert pausemat og lunsj. 


KURSINNHOLD

På dette kurset vil vi gi deg en god innføring i CBCT, alt fra et teknisk til et klinisk perspektiv. Vi vil snakke om når og hvordan du bør henvise, fordelene med CBCT, men også dens begrensninger. Gjennom hele kurset vil vi belyse teori med kasuistikker og gi en klinisk tilnærming med spesielt fokus på kirurgi.


KURSHOLDERE


Kristine Matri ble uteksaminert tannlege ved Universitetet i Oslo i 2011. Kristine er spesialistkandidat i oral kirurgi og oral medisin ved kirurgisk avdeling, odontologisk fakultet, UiO. Hun har for tiden en utdannelsesstilling ved tann og kjeve, Rikshospitalet og jobber i tillegg på Concordiabygget i Lillestrøm.


Ingvild Kibsgaard Vestengen ble ferdig utdannet tannlege ved Universitetet i Oslo i 2011. Sommeren 2021 ble hun ferdig utdannet kjeve- og ansiktsradiolog. Hun jobber i dag ved TAKO-senteret ved Lovisenberg Sykehus, Det odontologiske fakultet i Oslo og som privat radiolog.


 

Registreringsskjema