Familietur til Sirdal - 2022

Familietur til Sirdal – 2022

Turrennklubbens familiehelg i Sirdal vil i 2022 bli gjennomført helgen 14.-16. januar i hytta Dreyerbu. Hytta ligger like ved elva og et par hundre meter sør for Sinnes Skole. Denne hytta har færre soveplasser enn de to hyttene vi har leid tidligere, dvs. DNT Ådneram og Røde Kors hytta på Sinnes. Disse hyttene er dessverre ikke tilgjengelige for oss i år.

Dreyerbu har 10 rom med til sammen 28 soveplasser (fire 4-manns rom, seks 2-manns rom). I tillegg er det plass til et par småbarn (en må i så fall ha med reiseseng). Det skal være godt med plass i hytta, men vi vil nevne at det er kun to bad med et toalett og en dusj på hvert av badene. Dette blir en utfordring, men med god logistikk så skal det gå bra.

Prisen er kr 400 for voksne (fra og med 15 år) og kr 250 for barn 3-14 år. Dette inkluderer overnatting og mat. Det er dyner og puter på hytta, men dere må selv ta med sengetøy, lakenpose eller sovepose. Barn 0-2 år er gratis. De skal ikke registreres i påmeldingen, men dere må sende en epost med navn på barn og foresatt(e) til johnny.garstad@norseagroup.com. Husk at dere må ha med reiseseng!

Vi legger stor vekt på at dette skal være en hyggelig og sosial helg for hele familien, og vi ønsker sterkt at det skal være mest mulig fri for digitale gjenstander som nettbrett, PC-er og andre elektroniske "duppeditter". Vi oppmuntrer til at alt slikt blir igjen hjemme. Dersom noen likevel vil ta med noe av dette, vil vi at det blir benyttet på soverommene og ikke i fellesarealene. Dette gjelder også de voksne.

Ta med kjekke brettspill og leker. Da blir det trivelig og sosialt både for barn og voksne, og alle kan kose seg sammen med felles aktiviteter.

Alle er med og bidrar til matlaging/kjøkkentjeneste, samt utvask av hytta ved avreise. Vi lager lister for arbeidsoppgaver og fordeler ansvarsområder.

VIKTIG! Turen er for medlemmer av Turrennklubben. Det er derfor et krav at alle «aktive» skiløpere, og minst en av de voksne i hver familie/husstand, er medlem, og at hun eller han har betalt medlemskontingenten før en melder seg på familiehelgen. Dette ordnes enkelt på startsiden ved å trykke på fanen «Bli medlem» øverst på hjemmesiden vår http://turrennklubben.no. Prisen er kun kr 100,- pr år.

Påmeldingsfrist er 4. januar 2022 (eller til det er fullt).

Velkommen skal dere være :-)

Her er link til Dreyerbu for de som vil sjekke ut hytta: https://www.dreyerbu.no/

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon