Ensemble Sommer 2021 - Torsdag 16.30

LBU sin sommerproduksjon 2021

GULT LAG: TORSDAGER fra 16.30 - 18.30. 

Vi forsøker igjen med en sommerproduksjon og har alle fingre krysset for at vi denne gangen kan gjennomføre som planlagt. Vi har etter beste evne tatt med oss alt vi har lært det foregående året og endret litt på både stykket og lagene. Det er viktig for oss å kunne tilby aktivitet og vi jobber kontinuerlig med at det skal være trygt på Teaterhuset Munken. Skulle det bli slik at forestillingene ikke lar seg gjennomføre og smittevernet stikker kjepper i hjulene igjen, så vil vi uansett gjøre vårt beste for at det er et alternativt tilbud.


I sommer plukker vi opp en klassiker, nemlig Hakkebakkeskogen av Torbjørn Egner. En historie alle har et forhold til, både små, større og voksne. Vi har satt en antallsbegrensning på lagene på 20 stk, men vi skal prøve oss med 3 lag i år. I tillegg er aldergrensen for deltakelse på produksjonen satt fra 3.kl (altså de som går i 3.klasse nå) til 20 år. 


Produksjonsplanen er lagt inn på denne siden, link til høyre på siden på datamaskiner eller over den teksten på mobiler. Husk å laste den ned.

Hakkebakkeskogen er et stykket uten altfor mange fellesscener, så det vil bli sendt ut spesifiserte prøveplan per uke for hvem som skal møte opp. Vi har bare 8 prøveuker på oss før teknikk og kostyme kommer inn : ) 


Stykket: Hakkebakkeskogen 

Regi: Kristine Hesjadalen

Koreografi: Karina Bergmann

Musikalsk Ansvarlig: Hedda Aronssen


Første prøve: 15.april kl. 16.30

Antall plasser: 20

Aldersgrenser: fra 3.klasse til 20 år. 

Kurskrav: 2 kurs med LBU


Nytt i år er at LBU skal organisere sine aktiviteter gjennom SPOND. Dette kommer det en infomail om når påmeldingen er ferdig, men målet er at alt av info og beskjeder skal gjennom SPOND.For å bli satt på venteliste: 

Send en mail til mie@teaterhusetmunken.no

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon