G2016 fotball

Dribleskole 2022 i regi av Kolbotn fotball herrer

Kolbotn fotball herrer arrangerer dribleskole for gutter, født 2016. Dette er et tilbud for de som ønsker å starte med fotball hvor vi hjelper dere i gang. Sammen med ivrige foreldre som ønsker å bidra som trenere vil vi legge til rette for fine øvelser hver lørdag ut september måned. Lørdag 18. juni (uke 24) er siste økt før sommerferie. Første økt etter sommerferien er lørdag 20 august (uke 33).

Dribleskolen setter fokus på ballmestring gjennom variert lek med ball. Vi lar også barna lære fotball gjennom diverse smålagsspill og øvelser fra vår egen øvelsesbank. Dribleskolen vil være en overgang inn mot årgangstreninger, som årgangen 2016 skal i gang med fra oktober måned. 


Kolbotn Fotball vil stå for baller, utstyr, banekapasitet og noen ansvarlig, men for å få et godt tilbud er vi også helt avhengige av hjelp fra foreldrene.
Kunne du kanskje tenke deg å bli fotballtrener til høsten? Da er dette en perfekt inngang for deg hvor du vil bli hjulpet i gang av Kolbotns sportslige apparat. Om dette er ønskelig - skriv under når dere fyller inn info til påmelding. Vi ønsker så mange trenere som mulig (både de som vil være hovedansvarlige og medtrenere). Vanligvis har en årgang 15-20 trenere.
Vil du bidra som lagleder eller ha administrative oppgaver? Skriv JA i påmeldingen under. For at vi skal få en solid årgang som mulig er disse oppgavene like viktig som trenerne på feltet. 


Før den første økten i juni vil klubben sammen med trenere sette oss for å se på økter/opplegg. Trenere som har sagt seg villig til å bidra blir invitert.
Den første uken i oktober vil vi arrangere et foreldremøte for årgangen. Her vil all info om klubben og opplegget i årene fremover bli lagt frem av vårt sportslige apparat.

Tilbudet vil være på lørdager fra kl. 10 00 til 11 00 på Sofiemyr Match (banen på andre siden av Sofiemyr stadion). Oppstart vil være lørdag 4. juni


Pris og utstyr:

Ved påmelding får hver spiller en god og tett oppfølging på øktene, samtidig som prisen dekker treningsavgiften for andre halvdel av sesongen 2021. Det betyr at spillere som er påmeldt dribleskolen, og vil være med videre inn i fotballen ikke faktureres noe mer for sesongen 2022. Medlemsavgift må man betale ved innmelding i klubben uansett.
Årgangen får utstyret klubben stiller med etter siste dribleskoleøkt. Utstyret er baller med ballnett, kjegler, vester og lagbag.

Spond

Vi vil opprette en spond gruppe før første økt. Her får vi en oversikt over hvilke spillere som kommer og ikke. Denne gruppen tar årgangen over når vi er ferdig med dribleskolen. 


Klubbens ressurser på felt:

Sportslig leder,

Trenerkoordinator,

Trenerveileder,

Akademi trenere,


Ved spørsmål ta kontakt med trenerkoordinator Jonas Strømberg - jonas@kolbotnil.no 


Vi gleder oss til å møte vår nye årgang. 

Kolbotn fotball herrer 


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon