Distanse - Veterinær samling Vest 27. Mars

Da det grunnet covid-19 ikke er mulig å få vår landslagsveterinær Fernando Medína til landet har vi avtalt med norske veterinærer å gjennomføre denne sjekken.

Lørdag 27. mars er Nina Liknes tilgjengelig ved Haugaland hestesportssenter. 

Veterinærsamlingen er en del av oppfølgingen for hestene over tid, hvor man blant annet har mulighet for å få tilbakemelding på utviklingen fra tidligere samlinger om man har vært med før. En god og nyttig veterinærsjekk av hesten din, uansett hvilket nivå du konkurrerer på.

Veterinærene har en dialog med Fernando på forhånd slik at han får formidlet hva det er viktig å sjekke. Det blir fylt ut et skjema for hver hest og tatt film av mønstring. Dette sendes rytter og Fernando.

Denne samlingen er en del av sportsplanens uttakskrav til mesterskap.

Alternative løsninger kan godtas etter nærmere avtale, i så fall er det viktig å ta en dialog så fort som mulig og senest før påmeldingsfrist. Ved unnlatt påmelding og manglende dialog oppfattes det at rytter ikke ønsker å være aktuell for mesterskap i 2021 (EM og VM).

Endringer grunnet lokale restriksjoner rundt Covid-19 kan oppstå, dette må vi ta om det dukker opp. Løpende informasjon vil da bli gitt. Ved personlige forhold omkring Covid-19, ta umiddelbar kontakt med kari@gu-di.no eller tlf 90188802.

Landslagsryttere og satsningsryttere vil få prioritert plass. I tillegg inviteres alle norske ryttere som er kvalifisert til å starte CEI-ritt og har intensjoner om å gjøre det når muligheten byr seg.

Liste med tidspunkt for oppmøte vil bli publisert etter påmeldingsfrist. Avmelding mindre enn 5 dager før samling vil bli fakturert med 50%, såfremt det ikke foreligger dokumentasjon fra veterinær på at hesten ikke er i stand til å stille på samlingen.


Vel møtt til samling – GO TEAM NORWAY


Sportsutvalget Distanse.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon