Digitale Keeperseminarer Kolbotn vår 2021

Digitale KEEPER - seminarer for hovedtrenere, keepertrenere og keepere


I en tid hvor utviklingsarbeid er utfordrende, er Kolbotn Toppfotball Kvinner stolte av å kunne legge til rette for litt keeperfaglig påfyll, og invitere til FIRE seminarer med keeperen i fokus. For alle som jobber med fotball, både jentekeepere og guttekeepere, for trenere og spillere.


1) 12. mai 2021 (kl: 1830 - 1945): Ronny Osnes (Hødd/landslag) - "Vegen mot keepertoppen". Ronny har bred erfaring med utviklingsarbeid på keepersiden. Han har vært trener for A-landslagskeeper, Premier League - spiller Ørjan H. Nyland og har erfaring fra mesterskap med Norges J19-landslag. Seminaret ledes av Marius A. Overmo (Kolbotn og Norge J15-19). 


2) 20. mai 2021 (kl: 1830 - 1945): Roger Eskeland (Norge A Kvinner) og Cecilie Fiskerstrand (Brighton/Norge) - "Hva skal til for å bli toppkeeper i Norge og internasjonalt?"Roger og Cecilie har vært fast inventar i keeperteamet på Norges kvinnelandslag de siste årene og har sammen vært i mesterskap og fått bred erfaring derfra. Seminaret ledes av Marius A. Overmo (Kolbotn og Norge J15-19). 


3) 24. juni 2021 (kl: 1830 - 1945): Geir Stenehjem (Sogndal Fotball A) - "Fysisk trening for keepere - en praktisk tilnærming"Geir har erfaring som keepertrener for A - laget i saftbygda og i OBOS-ligaen på herresiden. I samarbeid med keepermogulen Terje Skjeldestad, er Sogndal kjent for å drive et godt utviklingsarbeid på keepersiden.

Fysisk trening for keepere finnes det lite om, så Geir legger fram Sogndals måte å gjøre dette på. Seminaret ledes av Marius A. Overmo (Kolbotn og Norge J15-19). 


4) Praktisk seminar høsten 2021 på Sofiemyr, med Marius A. OvermoDato blir satt når koronasituasjonen er mer oversiktlig. Dette vil være praktiske eksempler på hvordan man kan trene keepere i alle spillets faser, på både kvinne- og herresiden. Marius har erfaring fra PostNord-liga på herresiden (HamKam/Elverum), Toppserien og aldersbestemte landslag fra U15 - U23.


Tre av seminarene blir digitale over Teams, og det fjerde siste blir avholdt fysisk på Sofiemyr på høsten 2021. 


Ved påmelding, får man tilgang til å delta på alle fire seminarene.


Priser:

Enkeltdeltaker: 1 200 kr (alle seminarer inkludert).

Klubbpris: 2 750 kr (alle seminarer inkludert, for alle interesserte i klubben).


Keeperhilsen fra Kolbotn Toppfotball Kvinner & Marius A. Overmo

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Klubbtilhørighet
 *
Kampanjekode
 
 *