Coop Elite Camp 2021

4.-6. oktober arrangerer Kolbotn Fotball Kvinner i samarbeid med Coop camp for jenter født mellom 11 og 15 år!


Coop Elitecamp er et unikt tilbud for jenter som ønsker å få en ekstra utfordring utover klubbtreningene! Dagene vil bestå av både praktisk og teoretisk læring og treningene vil bli holdt av trenere og personer som til daglig arbeider rundt Toppserielaget. Grupper blir nivådelt, så det er åpent for alle jenter som ønsker å utfordre seg selv i treningsarbeidet.

PRAKTISK INFORMASJON

Det vil være totalt seks treningsøkter. Gruppene blir nivådelt og treningene vil ha fokus på utvikling av fotballferdighet, fotballfysikk og skadeforebygging. Hvis været tillater det vil alle treningsøktene skje på gress på Sofiemyr Stadion. Hvis det blir mye regn i forkant eller dagene campen varer, flyttes treningene til Sofiemyr kunstgress.

Dagsplan:
Økt 1: 09:00 – 10:30 (90 min økt)
Lunsj: kl. 11:00 – 11:30

Teoridel: 11:30 – 12:30
Økt 2: 12:30 – 13:45 (75 min økt)


Dagsplaner
Det opprettes en egen Spondgruppe for påmeldte spillere og foreldre. Her vil vi publisere øktplaner og generell informasjon om oppmøtetid og sted.

Mat og drikke
Grunnet begrensninger rundt Corona-situasjonen har vi ikke mulighet til å servere lunsj. Alle deltagere må derfor ha med egen mat og drikke.

Utstyr til deltagere: 
Vi stiller med alt av baller og utstyr.

Antall deltagere:

Vi har 35 plasser tilgjengelig. Førstemann til mølla gjelder. Dersom campen blir fulltegnet er det mulig å sette seg på venteliste.


Campens trenere:

Aleksander Olsen, Hovedtrener Toppserielaget
Stian Tjernås Dahl, Toppspillerutvikler
Marius Overmo, Keepertrener Toppserielaget
Fredrik Bjørnskau, Utviklingsansvarlig Kolbotn

I tillegg vil spillere fra Toppserielaget være med som trenere!

Vi gleder oss til disse tre intensive og innholdsrike dagene, håper vi ses!Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon