Coop-cuprenn nr. 5 - Fristil

Velkommen til Coop-cuprenn nr. 5 med tidtaking.

Årets tirsdagsrenn har vært veldig populære:-) Dette synes vi i langrennsgruppa til Innstranda IL er så morsomt at vi har bestemt oss for arrangere et "bonusrenn" etter at vi egentlig hadde avslutting etter 4 renn.

Innstranda IL arrangerer Coop-cuprenn med tidtaking på Bestemorenga for alle skiinteresserte fra 8 års-klassen (alle født i 2014) og opp til seniorklassen.

Ved påmelding må det velges rett klasse. 8 års-klassen er for de som er født i 2014, 9 årsklassen 2013, 10 års-klassen 2012 osv. Det vil si at om løperen er 7 år når løpet går, men fyller 8 år i 2022 så skal løperen påmeldes i 8 års-klassen.

Pris for påmelding er kr 100,- pr deltager. Søskenmoderasjon på k 50,- på søsken nr.2 osv. Søskenmoderasjon gjelder også mellom Telenorkarusell og Cuprenn. Husk å hake av for søsken og oppgi navn på søsken som betaler full pris. Ved etteranmeldelse gis det ikke søskenmoderasjon.

Påmeldingsfristen er: Dagen før renndagen innen kl.19:00.

Startnumrene hentes på på rennkontoret i garasjen i underetg. på Bestemorstua.

Etter rennet er det kafe på Bestemorstua slik at et er mulig å spise kveldsmat sammen med andre glade skivenner. 

Våre gode samarbeidspartnere og sponsorer; Coop, Goman bakeri og City Nord stiller som vanlig opp med boller og uttrekkspremie på 2 gavekort à 500,-

Vi ønsker små og store velkommen til en morsom ettermiddag med mye skiglede:-)Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon