Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Sted: Victory Dance
Startdato : 12.11.2022 10:00
Sluttdato : 13.11.2022 15:00
Legg til i kalender
Kontaktperson for arrangementet:
Ida Craig
[email protected]

Buggkurs

Velkommen til Buggkurs 12-13. november 2022

Denne helgen avholdes et 8 timers Intensivkurs i bugg. Dere får et helt nybegynnerkurs i løpet av en helg! 

 

Bugg er en swingdans som praktiseres på alle dansebanene i Sverige, den finnes i mange " dialekter" Vi underviser i den varianten som ofte blir omtalt som den moderne buggen. Musikken vi danser til er variert og inspirert av dansebandmusikk, men også mye fra andre musikksjangere som Rock, pop og Blues. Du kan danse bugg til det meste! 

 

Hovedinstruktører denne helgen er Kjetil Vognild og Unn Kristin Stenbro fra Dancemania Danseklubb.

Kjetil er utdannet dansetrener 2 fra NDF og buggtrener fra det svenske danseforbundet.

Hva sier hans trenerkolleger om Kjetil:

Vi som er glad i Kjetil kaller han en buggentusiast av dimensjoner, han bryter alt ned i detaljer og er en stor bidragsyter på den faglige utviklingen i hjemme klubben. Ser han noe nytt skal det læres! Og få har øvet så mange timer som han. Han mener at det viktigste er det grunnleggende og har selv gått minst 10 grunnkurs. Han er oppriktig glad i den svenske dansebandmusikken og er raus med ros!

Unn-Kirstin er utdannet buggtrener fra det svenske danseforbundet. Sammen med Kjetil konkurrerer hun både i Norge og i utlandet. 

Dette sier hennes elever om henne:

Hun en tålmodig sjel, som Kjetils faste partner er hun med på alle hans sprell og utprøvninger. Unn-Kristin er en instruktør som er flink til å forklare ting på en enkel og forståelig måte og veldig flink til å gi små tips tilpasset kursdeltagernes nivå. 

Sammen med Kjetil og Unn-Kristin kommer det også andre bugginstruktører og hjelpedansere fra Dancemania som kommer til å være med i ringen. Det er alltid godt å kunne kjenne på hvordan ting skal være, og de tar også imot spørsmål som måtte komme. 

Les gjerne mer på Instruktører – Mer enn bare dans! (dancemania.no)

Vi vil i løpet av kurset bytte partner, det er selvfølgelig mulig å reservere seg for dette, men det er sterkt anbefalt og bidrar til en raskere læringsprosess.

  

Det er ønskelig med jevne tall på fører og følger. Dette kan føre til venteliste på single påmeldte. Par er sikret plass. ) Det kan godt være et par følgere ekstra på kurset, men ikke for mange. En ekstra følger pr 5 par er greit å forholde seg til. 

 

Vi serverer kaffe vann og frukt i pausene!


Hjertelig velkommen!


NB! Påmeldingen er bindende.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon