Blodsporkurs

Sporsøk er noe du kan lære alle hunder. Å følge et blodspor er en fantastisk øvelse som du og hunden vil ha mye glede av. Det er en fin måte for hunden å få bruke sine lyster og sanser. Og ikke minst er det en fin mental trening for hund og hundefører og en fantastisk måte å trene samarbeid mellom hund og fører. 

Blodspor er en aktivitet som passer for mange! Om du har ønske om å konkurrere i blodspor, ønsker å trene opp hunden din til å bestå blodsporprøven på vei til å bli ettersøkshund, eller om du ønsker litt god hjernetrim og bygge samarbeid og selvtillit.

Kurset er åpent for hunder av alle aldre og erfaring. Vi jobber ut ifra der hundene er. Vårt viktigste mål for helgen er at hundene (og deltagerne) skal dra hjem proppfulle med motivasjon og kunnskap til å fortsette med spor og utvikle seg videre. Man trenger ikke mye lydighet på hundene, de føres i line og vi er ute med en og en hund.

Kurset går lørdag og søndag 09.00 - ca 15.00, i Våler, 15 min utenfor Moss.


> Instruktør på kurset er  

Nina Hagen-Johnsrød og Vibeke Kvisler.  Nina har stilt på blodsporprøver siden 2005 med sine Clumber spaniels, hun er NKK trinn 1 instruktør, og har holdt kurs i blodspor siden 2009. Har blodsporchampions og deltatt i NM i blodspor endel år. Vibeke Kvisler har konkurrert i blodspor siden hun fikk sin første engelsk springer spaniel i 2005, hun har deltatt på NM i blodspor 5 ganger, og oppnådd 2. plass på NM i 2017. Hun har arrangert blodsporkurs sammen med Nina siden 2009.  Hun er utdannet ettersøksdommer, og har pr i dag en godkjent ettersøkshund som også er blodsporchampion.  Nina og Vibeke har årlig siden 2009 arrangert blodsporprøver for Norsk Spanielklub avd Østfold. 

 Praktisk informasjon vil bli sendt ut nærmere kursstart.

Det er dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet