Bestilling av overnatting

OVERNATTING SKJER PÅ SETESDAL HOTELL BYGLAND 

NB!!!  MERK AT BESTILLING STARTER 03. JANUAR 2022

VIKTIG!!  Du trenger ikke være medlem i Turrennklubben for å overnatte på Setesdal Hotell.  Ønsker du allikevel medlemskap ordnes det ved å klikke på "BLI MEDLEM" på vår hjemmeside  turrennklubben.no.   Pris kun kr 100,- pr år.   Er du medlem gjelder betalt kontingent.

Turrennklubben har i 2022 lik ordning som i 2019 med overnatting i forbindelse med Sesilåmi og bestilling skjer på vår hjemmeside. Vi har forhåndsbestilt 100 sengeplasser på Setesdal Hotell.  Disse fordeles på 2og 4-manns rom og noen få hytter med plass til 2 til 5 personer.

Merk at bestilling skjer på vår hjemmeside.  Klikk på «Sesilåmi – overnatting».  Bestillingen avsluttes med elektronisk betaling.

OBS!! SESILÅMI AVVIKLES LØR 12 mars  2022.  ART AV OVERNATTING BLIR SOM FØLGER:

På Setesdal Hotell, Bygland tilbys overnatting med full middag, dessert og kaffe, frokost og nistepakke i to-manns rom.  Det kan ligge inntil 4 personer på enkelte rom hvis ønskelig.  Oppredde senger med håndkle og såpe.  Dusj på alle rom.  Felles stue.  Eget smørerom.  Pris kr  900,- 

Det er ordnet med garasje evnt smørestall til bruk for å klargjøre skiene. I tillegg ordner vi som i fjor slik at startnumrene blir brakt til overnattingsted for utdeling på fredag.    

AT DU OPPGIR KORREKT ALDER ER AVGJØRENDE FOR Å FÅ STARTNUMMER LEVERT FREDAG. Det  angis når du bestiller overnatting.           

Vi refunderer ikke betalt overnatting.  Ved sykdom vil den enkelte kunne benytte egen reiseforsikring.

LYKKE TIL MED SESILÅMI TUREN.

Hilsen Turrennklubben 

PS!!!  Bussbillett er ikke inkludert, men kjøpes på vår heimeside turrennklubben.no  eller hos Hetland Sport, Sandnes.   Bedrifter og lag kan kontakte Else Jonnie for å få fakturert bussbilletter.  KVITTERING PÅ BETALT BUSS FUNGERER SOM BUSSBILLETT. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon