Barneidrettsskolen Halden sesong 2021-2022

Barneidrettsskolen Halden

sesongen 2021-2022


Velkommen til Barneidretten i Halden Skiklubb! Påmelding til sesongen 2021-2022 skjer via skjemaet nedenfor. Sett barnet ditt inn i rett aldersgruppe under fanen «Gruppe». Dersom den aktuelle gruppen er full må du gjerne sende en e-post til oss, så settes barnet ditt opp på venteliste. Kontingent betales ved innmeldingen. Dersom barneidretten ikke faller i smak, kan vi tilbakebetale kontingenten – etter maksimum tre treninger.

Våre treninger er dels i gymsalen på Låby skole, dels utendørs på andre steder i Halden. Vi vil være ute de første ukene. I hvert fall frem til høstferien. Opplegget vil bli lagt til rette ut i fra hvilke retningslinjer vi kan følge i forhold til Covid-19.

Treningstidene er:

mandag 17-17.50: gruppe 1 (født 2017)

mandag 18-18.50: gruppe 2 (født 2016)

onsdag 17-17.50: gruppe 3 (født 2015)

onsdag 18-18.50: gruppe 4 (født 2012-2014)

Ved oppstart blir det delt ut en plan med beskrivelse av hva vi skal gjøre i høst. Denne blir også sendt ut på e-post. Oppstart blir i månedsskiftet august-september (uke 35).

Merk at deltagelse på idrettsskolen medfører at deltageren blir innmeldt i Halden Skiklubb (medlemskontingenten er inkludert i deltageravgiften). Medlemskapet vil fortsette å løpe etter endt idrettsskole, men det er selvfølgelig mulig å avslutte dette. Ta i så fall kontakt med medlemsfører i Halden Skiklubb når giroen kommer.

Vi oppfordrer alle til å følge smitteveilederen. God hygiene og hold avstand. Vi tar også forbehold om at det kan skje endringer i planene underveis, samt nye retningslinjer fra myndighetene.

Vi i barneidretten i Halden Skiklubb vil legge til rette for at barna skal få en god opplevelse innenfor de rammene myndigheten har gitt oss, og gleder oss til å se de ved sesongstart.


Kontaktperson for arrangementet

Barneidretten v/Karianne Hauge

Tlf: 951 33 618

barneidrett@haldensk.no

 

Registreringsskjema

Gruppe
 *
Fornavn
 *
Etternavn
 *
Fødselsdato
 *
(Helst i formatet DD.MM.YYYY, eks. 15.03.2009)
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Mobil
 *
Adresse
 *
Postnummer
 *
Sted
 *
Hvis flere fra samme familie deltar på idrettskolen gis det rabatt for barn 2,3 osv.
Søskenrabatt
Merknad
Fra enkelte aktiviteter publiserer Halden Skiklubb bilder av medlemmer på hjemmesiden og i sosiale medier. For å kunne gjøre det må vi innhente ditt samtykke. Er du under 15 år må både du og dine foresatte stå bak samtykket. Samtykker du og dine foresatte at Halden Skiklubb publisere bilder av deg på hjemmesiden og i sosiale medier?
 *