Bading på Energisenteret Oddetallsuker
Sted: Energisenteret for barn og unge
Startdato : 29.08.2022 18:00
Påmeldingsfrist : 04.12.2022 18:00
Legg til i kalender
Kontaktperson for arrangementet:
AiN Hordaland Lokallag
Tel: 90513434
hordaland@autismeforeningen.no

Bading på Energisenteret Oddetallsuker

Vi tilbyr bading annenhver uke oddetalsuker på Energisenteret ved Haukeland sykehus på mandager med oppstart 29. august.

Det vil være to grupper og hver gruppe får 45 minutter i bassenget. Gruppene og garderober vil bli fordelt av styretDette er et tilbud kun for medlemmer av Autismeforeningen i Norge med diagnose. Alle under 12 år samt de over som ikke er svømmedyktige må ha med seg ledsager ut i bassenget, og da kun 1 ledsager pr. deltagende medlem. Medlemmer som har ledsagerbevis for 2 eller flere personer kan ha med seg det antall ledsagere som beviset tilsier ut i bassenget.

For at alle skal få en god opplevelse i bassenget er det viktig at alle deltagere respekterer tiden de får tildelt i bassenget, og det er viktig at alle er ute av garderobene til neste gruppe kommer.


Autismeforeningen Hordaland er tar ikke ansvar for eventuelle skader eller ulykker. Det vil være badevakter til stede med livredningskompetanse. Vi ber om at ledsager sørger for at barn ikke løper på flisene i lokalet, dette for å forhindre skade.


Husk gjeldende regler for smittevern.

Pris 300,- kroner i halvåret.


Meld deg på!

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Medlemsnummer
 *
Ledsager
 *
 *