Trygg på Vannet 2023

Vi fortsetter suksessen og inviterer til Trygg på Vannet 2023!

Kurset er for barn mellom 7-10 år og fokuserer på nybegynnerkunnskaper i jolleseiling, brett, roing, padling, bading, knuter, sjøveisregler og annen moro som gjør det tryggere å oppholde seg ved og på vannet. Ved hjelp av dyktige instruktører skal alle barn føle mestring og glede over det å sette sin første jibb, eller det å padle til Vollen for å kjøpe is! Poenget med Trygg på vannet er at barna skal få en trygg og solid plattform for å kunne benytte seg av Askers lange kystlinje, og vi kopierer derfor oppskriften som fungerer så bra på Sjøsprøyt om sommeren, til de ukentlige treningene. Når barna mestrer nybegynnerstadiet tilbyr Asker Seilforening seilkurs på høyere nivåer.

Treningstider: Tirsdager og torsdager kl. 18.00-19.45 med oppstart fra 29. april (mer informasjon kommer). Kurset følger skoleåret, med opphold i skolens sommerferie før oppstart igjen ved skolestart. Marthe Bjerkåsholmen vil være med som hovedtrener også i år etter super innsats siden oppstart! Er to dager i uken for mye? Ta kontakt så finner vi en løsning: 2nestleder@askerseil.no

Barnet må kunne svømme 100 meter ved hjelp av flyteplagg. Ellers er det i vår- og høstmånedene anbefalt med en enkel våtdrakt, men ikke påkrevd. Redningsvest kan lånes i seilforeningen, men vi anbefaler egen. Båt- og brettleie er inkludert i påmeldingsavgiften.

De yngste jolleseilerne er avhengige av at foreldrene stiller opp og hjelper til med rigging av båt, sjøsetting, opptak, spyling og rydding. Alle tar ansvar for best mulig avvikling av treningene og bistår hverandre etter beste evne. Klubben legger stor vekt på det sosiale og at hele familien skal trives med seiling som aktivitet. Mens barna trener finnes det flere seilaktiviteter de voksne kan ta del i, samt kanskje Oslofjordens fineste kiosk! Det må påregnes noen timers bidrag fra foreldre i løpet av sesongen, i forbindelse med avviklingen av vår tradisjonelle "AskerOptimisten" 26.-28. august, eller øvrig arrangement. Dette er en hyggelig måte å knytte bekjentskap på tvers av foreningen. 

Pakkeliste: Flytevest, våtdrakt eller fritidsklær, håndkle, vannflaske og skift. Husk ullplagg innerst, lue og hansker ved behov!

MERK ved påmeldingen:
Allergier, funksjons- eller aktivitetsbegrensninger, medisiner og liknende forhold noteres i feltet "Spesielle hensyn" og nevnes også på trening.
Det kan være aktuelt for seilforeningen å:

  • ta bilder/film av barna
  • publisere bilder av barna på Seilforeningens hjemmeside asker-seilforening.no
  • publisere bilder av barna i trykt reklame-materiell relatert til Sjøsprøyt eller Seilforeningens aktivitetstilbud (f.eks. flyers)
  • publisere gruppebilder av barna i lokalaviser og Seilmagasinet (nett eller papir)

Dersom du vil reservere ditt barn mot noe av dette må det noteres i feltet for reservasjon mot foto/video/publisering.
For mer informasjon, ta gjerne kontakt!

Velkommen til Asker Seilforening!

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
Klasse/kategori
 *
Fødselsdato
 *
Mobil
 *
E-postadresse
 *
Mobiltelefon Foresatt 2
Epostadresse Foresatt 2
Tidligere erfaring fra seiling eller sjøliv?
Allergier eller spesielle behov
Reservasjon mot foto/video/publisering
 *