Åpne ditt hjerte - kurshelg med Ani Könchog 28.-30. okt.


Velkommen til kurs med Ani Könchog i den fredelige skogen på Karma Shedrup Ling retrettsenter. Å åpne sitt hjerte er essensen av mahayanabuddhismen og en forutsetning for genuin åndelig utvikling. Dette kurset er hovedsakelig basert på Pema Chödröns undervisning. Flere teknikker, blant annet vennlig kjærlighet, medfølelse og tonglen - vil bli gjennomgått, etterfulgt av praksis og diskusjon. Det blir rikelig med anledning til å stille spørsmål.

På kurset er det nødvendig at alle bidrar med oppgaver som kjøkkenarbeid og rengjøring (karmayoga).

Dette kurset er nå fulltegnet, send en epost til post@ktl.no dersom du ønsker å stå på venteliste.

 


Ani Könchog er ordinert nonne i den tibetanske tradisjon og psykolog. Hun har praktisert buddhisme i over 30 år og har bl.a. Pema Chödrön, B. Alan Wallace og Tsoknyi Rinpoche som sine hovedlærere. Undervisningen er på norsk.
 

Karma Shedrup Ling retreatsenter (KSL) ligger ved Boger Gård i Siggerud, i Ski kommune. Man kan komme seg dit ved å kjøre eller ta buss til Boger Gård. 

Fra bussholdeplassen er det noen hundre meter å gå.Tid: Fredag 28. oktober kl. 18 til søndag 30. oktober kl. 17
Sted: Karma Shedrup Ling retreatsenter
Siggerudveien 734, 1400 Ski        
Lærer: Ani Könchog
Pris: kr 2100 inkludert to overnattinger og alle måltider 
(20 % rabatt for trygdede, arbeidsledige og studenter som har betalt medlemskontingent i 2022, 50% rabatt for ungdom opp til 18 år og ordinerte i rober)    Hvordan komme til KSL & praktisk info> 
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon