Allidrett for barn 5 til 10 år innendørs 21/22

Tyrvings Allidrettsgruppe tilbyr trening for 5-10 år innendørs om vinteren og utendørs fra vår til høst. Gjennom lek og moro får barna løpe, hoppe og kaste gjennom et allsidig idrettslig tilbud.

Det vil være et trygt treningsmiljø uten press på resultater. Vi vil søke å ha en progresjon i treningstilbudet etter hvert som barna blir eldre. Treningen er lekbetont med forskjellige aktiviteter for å stimulere utvikling og idrettsglede. Trening er én gang pr. uke med instruktører fra Tyrving. Våre trenere er pliktet til å levere gyldig politiattest. 

Treningstider i vintersesongen, fra 13. oktober til ca 25. april i Bærum Idrettspark, er:

  • 5-7 år onsdag kl. 17:00 til kl. 18:00. (2015-2017) - Bærum Idrettspark
  • 8-10 år onsdag kl. 18:00 til kl. 19:00. (2012-2014) - Bærum Idrettspark

Påmelding gjøres ved å benytte skjema på denne siden. Følgende betalingsmetode kan benyttes: (Visa/MasterCard og Bankaxess. Påmeldingen er først gyldig ved bekreftet betaling. 

Vi forholder oss til Norges Idrettsforbunds bestemmelser for barneidrett: Allidretten skal skje gjennom idrettens verdier der idrettens barnerettigheter danner grunnlaget for et allsidig og variert aktivitetstilbud for alle. Det er derfor viktig at Allidretten er åpen og inkluderende, og gir alle barn opplevelse av mestring, trygghet og varig idrettsglede. 


Velkommen til Allidrettstrening i Tyrving!

 

Registreringsskjema

Barnets fornavn
 *
Etternavn
 *
Fødselsdato (dd.mm.åå)
 *
Klasse/kategori
 *
Skolekrets
 *
E-post adresse
 *
Mobil foresatt 1
 *
Mobil foresatt 2
Annet/kommentar
Dugnadsinnsats ved stevner
 *
 *