Aktivisering og ro

På dette kurset skal vi utforske ulike måter å aktivisere hundene våre på, og hvordan vi på enklest mulig måte kan gjennomføre dette i hverdagen! Aktivisering er viktig og derfor også nødvendig for at hunden blir harmonisk og fornøyd. God og allsidig aktivisering bidrar til å forebygge og dempe uønsket atferd og gir glade hunder! 


Vi vil også snakke om ro-trening og hvordan vi kan hjelpe hundene med å finne roen løpet av dagen og mellom øktene.


Vi skal spesielt se på det vi kaller «5 om dagen» som involverer følgende punkter:

 

  • bevegelse

  • balanse

  • hodearbeid

  • nesearbeid

  • håndtering


På kurset benytter vi miljøberikelser og utstyr, men vi fokuserer like mye på hvordan vi kan utnytte miljøet vi ferdes i for å aktivisere hundene våre. Dette er et veldig morsomt kurs hvor du skal bli inspirert og få litt motivasjon til å trene hund!
Passer for alle hunder fra 8 uker til senior - her er alle velkommen! 


Praktisk informasjon: 

Kurset går over 2 ettermiddager med oppstart er tirsdag 21. september, klokken 17:00 - 18:30, neste kurskveld tirsdag 28. september 17:00-18:30 

Vi trener ute alle kvelder, så kle dere og hundene etter været! 


CORONATILTAK! 
På grunn av situasjonen med Corona kan dere kun komme personer fra samme hushold, og samme personer gjennom hele kurset. Dette forutsetter at dere sender instruktøren fullt navn og evt telefonnummer til de andre personen(e) som kommer i forkant av kurset. Telefonnummer får du fra oss i informasjonsskriv nærmere kursstart. Blir du syk i løpet av kurset varsler du oss om dette. Vi oppbevarer kontaktinformasjonen din og eventuelle andre familiemedlemmer slik at smittesporing kan gjøres dersom det skulle bli aktuelt. 


For å melde deg på kurset fyller du ut feltene, og vi setter stor pris på om du skriver en kommentar om du har spesielle ønsker for kurset eller annen nødvendig informasjon om hunden (for eksempel om den har allergi, er omplassert, har utfordringer rundt andre hunder eller mennesker o.l.) Det gir oss et bedre bilde av hunden din og hvordan vi kan tilrettelegge for en positiv kursopplevelse. (GDPR- denne informasjonen er utelukkende til vårt bruk for å tilpasse kurset til deg og hunden din, og vil ikke bli videreformidlet eller på annen måte kommersielt utnyttet.)


Etter endt kurs får dere tilgang på et års gratis miljøtrening med instruktør tilstede, i regi av oss. Dette er et nyttig tilbud for å trene videre på det dere har lært, opprettholde sosialisering, samt forberede seg til unghundperioden og pubertet.
Disse treningene blir annonsert via Facebook-siden vår, og foregår en gang i uken.  

Om du skulle ha andre spørsmål om kurset kan du kontakte oss på Facebook-siden vår, eller sende oss en e-post: atferdmore@trondheimhundeskole.no

Hvis du likevel ikke ønsker å delta har du ifølge angrefristloven rett til å heve kjøpet innen 14 dager. Ved påmelding i dagene før kursstart må du melde deg av senest 48 timer før kurset starter. Les mer om angreretten her.

På dette kurset har vi utforsket ulike måter å aktivisere hundene våre på, og hvordan vi på enklest mulig måte kan gjennomføre dette i hverdagen! Aktivisering er viktig og derfor også nødvendig for at hunden blir harmonisk og fornøyd. God og allsidig aktivisering bidrar til å forebygge og dempe uønsket atferd og gir glade hunder! 


Vi har også snakket om ro-trening og hvordan vi kan hjelpe hundene med å finne roen løpet av dagen og mellom øktene.


Vi så spesielt se på det vi kaller «5 om dagen» som involverer følgende punkter:

 

  • bevegelse

  • balanse

  • hodearbeid

  • nesearbeid

  • håndtering


På kurset benyttet vi miljøberikelser og utstyr, men vi fokuserte like mye på hvordan vi kunne utnytte miljøet vi ferdes i for å aktivisere hundene våre.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon