LARS Aktiv | Sommer

LARS Aktiv | Sommer 2021

I samarbeid med Norges Seilforbund, Kongelig Norsk Seilforening (KNS), Oslo Kajakklubb (OKK) og Foreningen Sjøen for Alle inviterer vi LARS medlemmer til samling 13-15 August. Vi har lagt stor vekt på at samlingen skal være både for deg som ønsker å prøve noe nytt, men også for deg som heller ønsker en båttur på fjorden med M/S Arnøy. Og som alltid skal vi hygge oss med mye sosialt samvær. Vi ønsker selvfølgelig også partnere, foreldre og barn/søsken velkomne til å være med.

Deltageravgiften kr. 500,- per person (gratis for barn under 12 år) inkluderer også 2 netter inkl. frokost og 3 retters middag fredag og lørdag kveld på Scandic hotel, Fornebu og felles grill-lunch lørdag hos KNS på Bygdøy.

Seiling og padling vil foregå fra KNS anlegg på Bygdøy lørdag 14. august.. Partnere og barn vil få prøve seiling og kajakkpadling så langt det er kapasitet.

Søndag formiddag blir det felles gå-/rulletur på Fornebulandet før hjemreise.

KNS stiller med spesialbygde båter som også du med høy skade vil mestre samt en annen båttype for deg som klarer å sitte oppreist selv. Begge er stødige båttyper. Sikkerheten har selvfølgelig høyeste prioritet og det vil være erfarne instruktører fra KNS i alle båtene. 2 følgebåter vil være med til enhver tid og vi går ikke ut om vær og vind ikke tillater det.


 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Mobil
 *
Kategori
 *
Velg ønsket romtype
 *
Oppgi allergier arrangør har behov for å vite noe om/tilrettelegge for?
Sett opp ditt ønske, prioritert, over hvilke aktiviteter du ønsker å delta på.
Velg aktivitet (1. prioritert)
 *
Velg aktivitet (2. prioritert)
Velg aktivitet (3. prioritert)
For ryggmargskadde som skal seile og/eller padle : Klarer du å sitte oppreist uten støtte?

 *