VEKST 2021

Halti næringshage as, Nordreisa kommune og SpareBank1 Nord-Norge har gleden av å invitere Nord-Troms til næringskonferansen VEKST 21. og 22. oktober 2021 på Halti kulturscene, Storslett.

VEKST 2021 vil være en arena hvor næringslivet og utviklingsaktører i Nord-Troms møtes for å bli inspirert, lære, utveksle ideer, finne løsninger sammen og inspirere til nytenking.

Tema for VEKST 2021 er Våre fortrinn - inn i fremtiden! Hvordan skal vi utvikle våre forretningsfortrinn, og hva må skapes for at næringslivet i Nord-Troms skal lykkes fremover? Konferansen arrangeres i lys av at næringslivet skal bli grønnere, smartere og mer nyskapende.

Les mer om konferansen på; Hjem | VEKST i Nord-Troms 


Praktisk informasjon

Tid og sted: 

Oppstart torsdag 21. oktober kl. 09:00 på Halti Kulturscene.

Avslutning fredag 22. oktober kl. 13:00 på Bios. 


Inkludert i deltakeravgift: 

Konferanse dag 1 og 2
Deltakelse på alt av faglig innhold i konferanseprogrammet 21. og 22. oktober. Lunsj 21.okotber. Deltakeravgiften for denne billettypen er den samme om du deltar på alt, eller om du bare deltar på deler av det faglige innholdet som tilbys gjennom arrangementet.

Konferanse dag 1 og 2 + Bankett
Deltakelse på alt av faglig innhold i konferanseprogrammet 21. og 22. oktober. Lunsj 21.oktober, samt deltakelse på bankett 21.oktober med middag og underholdning. Deltakeravgiften for denne billettypen er den samme om du deltar på alt, eller om du bare deltar på deler av det faglige innholdet som tilbys gjennom arrangementet.


Overnatting: 

Overnatting må du bestille og betale selv. Rom kan bookes på bl.a. Reisafjord Hotel, Henriksen Gjestestue, På Taket Kafe + flere andre overnattingsaktører i Nordreisa kommune. 


Priser: 

Betalingen skjer ved påmelding, hvor du velger Vipps eller kort. Kvitteringen mottar du på e-post og påmeldingen er bindende. Du kan melde på flere deltakere samtidig ved å benytte knappen "legg til deltaker" og videre "legg til flere deltakere". 


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon