Pinsetur til Samdalen


Ulriken Speidergruppe:


Flokk-, tropp- og roverlagstur til Samdalen21. - 23. mai 2021 (Troppen + Roverlaget)

21. - 23. mai 2021 (4. klassingene i Flokken)


NB ! 22. - 23. mai 2021 (2. og 3. klassingene i Flokken)Påmeldingsfrist onsdag 19. mai kl 23.00. Påmelding er bindende.


Velkommen tilbake til Pinsetur ! Nå er det 2 år siden sist og vi gleder oss. Vi tar smittevern på alvor, og følger de rutinene vi etablerte for dette i forbindelse med sommerleiren i fjor. Barna må selvsagt være friske og ikke i karantene for å delta. Dersom det skulle skje endringer i smittesituasjon/regelverk  som gjør at leiren ikke kan gjennomføres vil innbetalt deltageravgift bli refundert.  

 

Troppen drar på egen tur fra fredag ettermiddag (NB – se egen info lengre nede), og møter Flokken på lørdag. 


4. klassingene i Flokken drar inn til leirområdet i Samdalen allerede på fredagen.

 


FLOKK:


Frammøte, transport


4. klassingene møter på parkeringsplassen i Samdalen fredag 21. mai 2021 kl 18.00. Foreldre må selv organisere kjøring.

 

2. og 3. klassingene: møter på parkeringsplassen i Samdalen lørdag 22. mai klokken 12.00. Vi ber foreldrene om selv å organisere transporten –  vi oppfordrer til samkjøring, men tenk smittevern og kohorter. Hvis det er vanskelig for noen av de yngste å reise alene kan foreldre være med - i så fall må dere ta kontakt med Andreas Seip for å avtale dette.
Utstyr flokk:


Ta med klær etter været, inkludert skift og varme klær. Varm genser, stillongs, lue og votter er nødvendig for vi skal ligge i telt. Sovepose, liggeunderlag, toalettsaker. Kopp, fat (helst dyp), bestikk, turflaske, lommelykt, myggmiddel, badetøy, håndkle og kniv (i slire). Regntøy/sjøstøvler eller solkrem (se været an!). Ta med oppskåret brød, pålegg og drikke til fellesmåltidene: lunsj lørdag og frokost søndag. 4. klassingene tar også med brød og pålegg til fredag kveld og lørdag frokost. Vanligvis deler vi på brød og pålegg, men det gjør vi ikke i år, så ferdig påsmurte skiver  matboks er kanskje det aller enkleste for barna.


Snop til leirbålsamlingen lørdag for maks. kr 50,–Her skal vi være


Følg Osveien til bilimportfirmaet (på høre side av veien), og ta av mot venstre. Veien er merka Haugsdal. Ved enden av veien (ca. 10 km) er det ei grind med parkeringsplass. I enden av parkeringsplassen følger du grusveien forbi en bom og over ei bru. Gå langs grusveien, og du finner oss. Det er ikke langt å gå -  bare noen hundre meter.

 


Kontakt  FLOKK : Andreas Seip, mail: aoseip@gmail.com  eller mobil 913 42 829 ved spørsmål.


 

Hilsen lederne i Flokken


 

TROPP OG ROVERLAG


Oppmøte og hjemkomst


Møter ved Landås kirke fredag kl 18.00. 


Foreldrene er selv ansvarlig for transporten – gi beskjed til troppsleder om ditt barn trenger transport. Vi oppfordrer til samkjøring.

Vi skal gå fra Espeland over Gullfjellet hvor vi overnatter like ovenfor Redningshytten  i telt og går ned til Samdalen hvor vi møter småspeiderne på lørdag.


Utstyr tropp og roverlag


Ta med klær etter været, inkludert skift og varme klær. Varm genser, lue og votter er nødvendig for vi skal ligge i telt over tregrensen. Sovepose, liggeunderlag, toalettsaker, solkrem, kopp, fat (helst dyp), bestikk, drikkeflaske, lommelykt, myggmiddel, badetøy, håndkle og kniv (i slire), regntøy/sjøstøvler


Vi fyrer et lite bål som man kan grille på fredag kveld. Ta med oppskåret brød, pålegg (eller grillmat) og drikke til kveldsmat fredag, frokost og lunsj lørdag og frokost søndag. Påsmurte skiver i matboks er enkelt og greit - vi dere ikke på mate i år pga smittevern. Ta også med litt nøtter eller annen turmat til turen over Gullfjellet samt snop til leirbålsamlingen  lørdag. Felles middag sammen med flokken på lørdag.


Det er ca 3 timers gange fredag ettermiddag og ca 3 timer lørdag formiddag. Husk derfor god sekk og gode sko. Alt må pakkes oppi sekken !


 

Kontakt tropp:


Kontakt Øyvind Thomassen (tlf. 977 18 721) ved spørsmål.


Hilsen lederne i Troppen

 


Søndag 9. juni  

Pga av smittevern kan vi i år dessverre ikke invitere dere foreldre til felles samling og lunsj på søndagen, men  vi håper  at alle foreldrene som kommer for å hente sine barn bidrar med riving og rydding av leiren. Hentetidspunkt på søndag er kl 12.00. 

Se veibeskrivelse lengre opp !


 


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon