Ulriken og Arna speidergrupper - leir på Hove (Tromøy)

Hei alle speidere og rovere i Ulriken og Arna Speidergruppe


Vi skal arrangere vår egen leir på vakre Sørlandet i sommer ! Leiren skal være på Hove Leirsenter på Tromøya utenfor Arendal i perioden fra 27. juni til 2. juli. Det settes opp egen buss fra Landås og Arna på søndag morgen med retur fredag kveld.  Det er også mulig å komme direkte med foreldre til og/eller fra leirområdet om dere ønsker det.  

Leiren er for speidere i tropp og roverlag samt de som skal begynne i 5. klasse og troppen til høsten. 


Vi skal bo i telt/lavvo som vanlig og programmet blir variert og gøy med mye fritid og muligheter for bading og friluftsliv!

I år skulle det egentlig ha vært arrangert nasjonal landsleir "Agenda 2021". Det er ikke mulig pga smittesituasjonen, men Norges Speiderforbund har laget et desentralisert leiropplegg som vi har latt oss inspirere av. Det blir derfor en "smak" av landsleir selv om vi bare er to grupper sammen.  Mer info om dette kan dere finne her: Leirinformasjon - Agenda 2021


Leiren koster kr 1450,- - dette er utenom prisen på buss. Bindende påmelding for buss kommer senere, men estimert pris er ca kr 1000,- for buss t/r. Det er viktig for oss at familiens økonomi ikke begrenser muligheten for å dra på leir - ber de som har behov for støtte om å ta kontakt med Åse (Ulriken speidere - tlf 901 47 510) eller Liv (Arna speidere tlf. 99538 059).

Pakkeliste og mer detaljer vil bli sendt de påmeldte når dette er klart.


Merk at påmeldingene til leiren er bindende og kun refunderes ved sykdom. Reisepåmeldingen er ikke bindende pr nå - det kommer en egen bindende påmelding og betaling for dette når vi vet ca hvor mange busser vi trenger.


Viktig info: dersom barn blir syke på leiren må de pga smittevern for de øvrige deltagerne reise hjem. Vi har leid hus og kan isolere, men vi kan ikke påta oss ansvar for sykestell over flere dager. Det betyr at dere som foresatte enten må kunne hente eller at barnet må kunne være trygt nok til å sendes hjem med fly. Dette må dere foresatte vurdere. Vi ordner i så fall transport til flyplass og sender dem trygt av gårde i dialog med foresatte.  


Pakkeliste:

Sekk som er god å bære
Sovepose
Liggeunderlag
Kniv
Speiderskjorte/skjerf (reiseantrekk)

Egen tallerken, kopp og bestikk (godt merket)
Turbukse
Regntett bukse
Jakke
Regntett jakke
Shorts
Badetøy
Håndkle
Sokker/strømper
Undertøy + skift
T-skjorter
Stillongs
Tynn ulltrøye
Tykk genser/fleece
Lue og votter
Buff/hals
Støvler/fjellsko/vanntette sko
Joggesko

Lunsj til busstur

Caps/solhatt

Lommepenger, 150 kr

Solkrem
Drikkeflaske
Myggspray
Antiklø krem/salve
Lommelykt / hodelykt
Toalettsaker
Plaster og tape
Egne medisiner
Notisbok og blyant

Solbriller
Termos

Hvis du har og ønsker å ta med:

Mygghatt/myggnetting

Leirbålskappe

Kosebamse

Mobil + Lader/powerbank til mobil


Speiderhilsen lederne

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon