Tur til Dyreparken 2.-4. september 22

CP-foreningens fylkeslag Oslo og Akershus har gleden av å invitere store og små sjørøver med til Dyreparken i Kristiansand.

Er du ungdom eller voksen med CP uten egne barn, er du også velkommen med. Ta gjerne med annen familie eller en venn. Per medlem med CP er det kraftig redusert pris for 2 barn og 2 voksne. Så man melder seg på i de billigste kategoriene for de to første barn og voksne. Er det flere med, melder man på i kategoriene ekstra barn (kr 2355-) eller ekstra voksen (kr 2855,-). Altså fra barn nr 3. eller voksen nr 3 og så videre betaler man kostpris. Har dere ledsagerbevis, skal ledsager melde seg på som voksen ledsager. 

Vi vil få en helg i Dyreparken og Badelandet. Inkludert i pakken blir det både morgenvandring med dyrepassere og frokost med sjørøvere, samt middag begge dagene. Og så vil vi bo i Abra Havn, som er Kaptein Sabeltanns egen overnattinglandsby, leilighetshotell i ekte sjørøverstil på andre siden av Grashavet. Alle leilighetene er HC-tilpasset på bakkeplan.


 


Programet for helgen: 


FREDAG

Ankomst og innsjekk i Abra Havn (innsjekk starter etter kl 15.00)

Sjørøvere i gatene på kveldstid og flaggfiring fra Kongens Torg

Min sjørøverkveld i Abra Havn

Pizzabuffet m/mineralvann i Abra Havn


LØRDAG

Sjørøvermorgen i Abra Havn med pirater og flaggheising

Morgenvandring i Dyreparken + frokostpakke fra Abra Havn lørdag (frokostpakken kan hentes fra kl. 07:15 – og det er oppmøte ved hovedinngang kl. 08:30)

Dyreparken og Badeland

Familiebuffet Abra Havn

Sjørøvere i gatene på kveldstid og flaggfiring fra Kongens Torg

Min sjørøverkveld i Abra HavnSØNDAG

Sjørøvermorgen i Abra Havn med pirater og flaggheising

Frokost med sjørøvere

Dyreparken og Badeland

Avreise etter eget ønske (utsjekk må skje innen kl 11.00)

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon