BarneJazz

Velkommen til barn og unge 6-16 år !

I år vil BarneJazzen arrangeres på Gruva Opplevelser i Evje Sentrum lørdag 4 juni fra kl 12-16. Dere vil få møte et band med profesjonelle musikere som vil spille kjempekul musikk for dere, og ta dere med i planlegging av årets fantastiske åpningskonsert. Der får dere selv mulighet til å delta om dere ønsker - og de håper vi at dere vil!

BarneJazzen er et lavterskel tilbud til barn og unge som er nysgjerrige, lekelystne, musikkinteresserte - og lærevillige. Det er ingen nødvendighet at du spiller et instrument i utgangspunktet, men om du gjør det og vil ta med deg instrumentet ditt så er det veldig gøy. Har du ikke instrument så kan du likevel lage mange lyder som kan bli kule rytmer og effekter. Du kan klappe, knipse, bruke s temmen din, trampe i gulvet eller synge av dine lungers fulle kraft! 

Underveis i løpet av lørdagen skal vi ha en god pause med litt mat - og vi får riste løs i bakgården på Gruva eller i leikekjelleren. Er det noe du er allergisk mot så er det viktig at vi får beskjed om dette.

Vi gleder oss til å møte akkurat deg!

Hilsen årets Barnejazzvert  Julian Haugland :-)

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon