Treningsavgift Optimist NC 2021

Velkommen til en ny seilsesong med Bærum Seilforening!

Denne siden gjelder påmelding til Optimist regatta og NC gruppe 2021


Treningstider Regatta: tirsdag og torsdag, kl.17:30 – 20:00

Treningstider NC: Tirsdag, onsdag og torsdag, kl. 17:30 – 20:00


Ta kontakt hvis du er i tvil om hvilken gruppe din seiler hører til. Trenerne vil også kunne justere grupper og seilere ved sesongstart eller i løpet av sesongen.


Informasjon:

Treningsavgiften inkluderer teori, treninger, trener på utvalgte OAS, NC og NM, som spesifisert i terminliste. Det vil være ekstra betaling for noen treningssamlinger og aktiviteter. Betalt treningsavgift gir rett til å lagre båten på angitt plass.


Prisen forutsetter at man er medlem, dette faktureres separat. Kontakt medlem@bseil.nohvis du ikke allerede er medlem.

Noe foreldreinnsats må påregnes for å hjelpe å holde utstyr vedlike, for bemanning av sikringsbåter o.a.

Det gjennomføres et foreldremøte over Zoom eller liknende kort tid før kursene starter. Der gis det praktisk informasjon, avklaring rundt koronasituasjonen og vi vil svare på spørsmål. Informasjon og invitasjon til møtet sendes ut til alle påmeldte før kursstart.


OM KORONASITUASJONEN: Vi forholder oss alltid til de retningslinjene Helsedirektoratet og Norges Seilforbund kommer med. Dette kan medføre en litt annerledes seilsesong for 2021, og vi prøver å løse dette på best mulig måte. Heldigvis har vi gode erfaringer fra 2020 sesongen. Informasjon om eventuelle endringer kommer fortløpende.


Er det noe du noe du lurer på, ta gjerne kontakt med 

Sportslig ansvarlig: Tarjei Mo Batalden, tlf: 904 74 557 eller mail: sport@bseil.no

Trenerkoordinator: Hedevig B. Nilsson, tlf: 932 77 817 eller mail: trener@bseil.no

 

Ytterligere informasjon om Bærum Seilforening og våre kurstilbud finner du på www.bseil.noBeklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon