NORGES STØRSTE MAT- & VINMESSE 22. MAI 2014

Norske Vinklubbers Forbund (NVkF) i samarbeid med Slow Food Norge ønsker deg velkommen til den årlige Mat- & Vinmessen i Gamle Logen. Messen er Norges største i sitt slag med over 50 utstillere innenfor mat og vin. Denne gang vil vi rette fokus på smaksverksteder som kombinerer lokal matkultur med verdensvant vinkultur, i tillegg til et rikt utvalg av enkeltutstillere innenfor både vin og mat. Mat- & Vinmessen tilbyr anerkjente kvalitetsprodukter som fortjener betegnelsen matkultur. Som tidligere vil vi òg fremme økologiske og biodynamiske varer og flere av både vinimportørene og utstillere på mat vil tilby både økologiske og biodynamiske produkter. 

Du får muligheten til å møte produsenter, importører og andre entusiaster, og samtidig oppleve kulinariske gleder gjennom et rikt utvalg av smaksprøver. Du vil kunne handle direkte fra produsenter, og det vil være mange gode messetilbud tilgjengelig.  

MERK! DET ER NÅ STENGT FOR ONLINE PÅMELDING, MEN DET ER MULIG Å KOMME OG BETALE I DØREN ETTER KL. 16 I DAG! 

Tid:
Torsdag 22. mai, kl. 16:00 – 20:00
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels pl. 2, 0151 Oslo 

Se www.matogvinmessen.no for fortløpende oppdatert informasjon om messen og årets utstillere innen både mat og vin!

Foredrag

I år er vi så heldige å ha flere Master Class- og temaforedrag, og alle inkluderer smaking. Informasjon om tidspunkt for foredragene kommer snart. Deltagelse på ett foredrag koster 50,- ekstra, mens deltagelse på to eller flere koster 100,- ekstra. Her er listen over årets foredrag og smakinger:

16.30 – 16.50: Weingut Balthasar Ress: Den naturlige veien mot biologisk-dynamisk
Foredrag og smaking ledes av Christian Ress – 5. generasjons Balthasar Ress 

17.00 – 17.20: Nøgne Ø: Sake – Hva er sake? Hvordan lages sake? Hva kan sake brukes til?
Foredrag og smaking ledes av Kjetil Jikiun, bryggerimester på Nøgne Ø

17.30 – 17.50: Hva er god olivenolje?
Foredrag og smaking ved Olivier Pean fra Oliviers & Co

18.00 – 18.20: Presentation of The Haciendas Company
Foredrag og smaking av vin og olivenolje ved Jaime Boville – Slow Food Movement in Spain


• 18.30 – 18.50: Økologiske druer og biodynamisk vin – gimmick eller kvalitet?
Foredrag, diskusjon og smaking ved Sigurd Wongraven og Sebastian Bredal MW


Messen

Du får anledning til å smake hundrevis av forskjellige viner fra godt over 20 vinimportører, som alle tar med sine beste viner. Ved smaksverkstedene vil du kunne smake på kombinasjoner av mat og vin komponert av dyktige kokker og mat- og vinkjennere. Som i fjor blir det selvsagt også mange enkeltutstillere på matsiden, med det beste av norsk lokalmat og innslag av kontinental matkunst.

Se www.matogvinmessen.no for oppdatert liste over utstillere innen både vin og mat.

Salg av produkter
Alle mat- og delikatesseutstillerne vil ha med seg både vareprøver og et rikt utvalg av salgsvarer. Ikke alle har med betalingsterminal, så husk også kontanter! Her blir det mange gode messetilbud, og mulighet til å kjøpe varer direkte fra bonde og produsent.

Du får anledning til å smake mange 100 forskjellige viner, over 20 matboder/ smaksverksteder. vinimportører. Noen av importørene som tar med sine beste viner er Vinarius, Nøgne Ø, Viva Vino, Autentico, Symposium Wines, Gaia wine & Spirit, Bache-Gabrielsen, Vinhuset Norfra, Vin Grosist, Red & White, United Wineries, Moestue Grape Selection, Vini Veri, Interlope, Enoteca Norway, Divini, Record Vinimport, Concha y Toro, B & R Wines, Treasury Wine Estate, Vinum, Tramontane, Sønnavin, Sansa Valore, Non Dos m.fl.

På matsiden kan vi bl.a. lokke med Con-Gusto, Tind spekevarer, Olivers, Barcho, Machmanns, Tim Wendelboe, Rørosmeieriet, Friends Fair Trade, Les Palais des Thes, Vitalkost, Via Italia, Duggurd, Stormkjøkkenet, Lofoten Gårdsysteri, Fiskeriet, EventyrSMAK, Epleblomsten, Hallingkost, Det Gamle Røgeri, Ringi og Økologisk spesialkorn,

Pris medlem av NVkF/Slow Food:
Deltagelse messe: kr 250,-
Deltagelse messe + ett foredrag: kr 300,-
Deltagelse messe + to eller flere foredrag: kr 350,-

Oppgi klubb-/lokallagtilhørighet hvis medlem av NVkF eller Slow Food

Pris ikke medlem av NVkF/Slow Food:

Deltagelse messe: kr 400,-
Deltagelse messe + ett foredrag: kr 450,-
Deltagelse messe + to eller flere foredrag: kr 500,-

Ønsker du å bli medlem av Norske Vinklubbers Forbund eller Slow Food? Se www.nvkf.no eller www.slowfood.no

Velkommen!



 

Sted: Gamle Logen
Startdato: 22.05.2014 16:00
Påmeldingsfrist: 22.05.2014 10:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon



Kontaktperson for arrangementet:
Kristian Gahre
Tel: 90152666
info@nvkf.no



Lik Deltager.no på Facebook: