Musserendevin

Vi har gleden av å invitere til et kurs med festlige bobler. Det finnes et utall av musserende vin på markedet. Aldri har vi hatt så mye å velge i som nå. Men vet vi hva som er hva? 

Denne kvelden lærer vi deg forskjellen på: Prosecco, Cava og Champagne.
Vi smaker seks ulike musserende laget av ulike druer og fra ulike regioner og land. Vi går gjennom de ulike fremstillingsmetodene for å få bobler i en flaske.

Følgende viner skal smakes:
- Jeio Prosecco Brut, Prosecco, kr 119,90
- Soler-Jové Brut Reserva, Cava, kr 112,00
- Delorme Cremant de Bourgogne Blanc de Noirs Brut 2011, Cremant, kr 149,90
- Palmer Blanc de Blanc Brut 2007, Champagne (hvite druer), kr 389,90
- Rodez Ambonnay Blanc de Noirs, Brut, Champagne (blå druer), kr 379,90
- Lanson Gold Label Brut Vintage 2004, Chamoagne (årgang), kr 459,90

Foredragsholder: Cathinca Dege
Tidligere norgesmester i vinsmaking, Cathinca Dege har lang erfaring fra både vin- og restaurantbransjen. Hun er hovedlærer på Norsk Vinfagskole (vinkelner utdannelse), er fast vinskribent i Bulletin og i Maison Mat og Vin. I tillegg arbeider hun som foredragsholder, vinskribent og vinkonsulent. Hun har reist rundt i de fleste vinproduserende land og regioner i både Europa, USA, Australia og New Zealand. Hun brenner for opplæring og formidling av vinfaget og deler villig på sin kunnskap.


Dato: Tirsdag 6. mai kl. 17.00 – 20.00
Sted: Consenzo Brasserie, Henrik Ibsens gate 90, 0255 Oslo
Passer for: Nybegynnere og litt erfarne som ønsker å lære det grunnleggende
Servering: Kun vin
Pris: Pris medlemmer kr. 365,-
Pris: Ikke-medlemmer kr 465,-
Påmelding: https://www.deltager.no/musserendevin_06052014

Velkommen!



 

Sted: Consenzo Brasserie
Startdato: 06.05.2014 17:00
Påmeldingsfrist: 06.05.2014 13:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon



Kontaktperson for arrangementet:
Kristian Gahre
Tel: 90152666
info@nvkf.no



Lik Deltager.no på Facebook: