Pal og Berens & NVkF 25. februar
Tema: Store Røde Viner
Kvelden starter med vinforedrag av Christer Berens og deretter følger en 4 retters meny med vin tilberedt av kjøkkensjef Rune Pal. I løpet av middagen blir det prat om både maten og vinen!
Meny og viner
Hummer med Sitrus og estragon
Jaquesson Vintage 2002
***
Lettrøkt andebryst med kastanjekrem
Chambolle Musigny 1. Cru 2006, Domaine Perrot-Minot
***
Helstekt Cote de boeuf
Chateau Gruaud Larose 1998
Ornellaia 2007
***
Hjortefilet med kremet sopp
Cote de Roti 2006, Domaine Jamet
Barolo Vigna Rionda 2006 magnum, Luca Roagna
***
Lammecarrè med hvitløk og urtesjy
Muga Gran Reserva 1989, magnum
Pesquera gran reserva 2004
Kaffe og petit fours
Dato: Tirsdag 25. februar kl. 19.00
Sted: Onda Restaurant (Aker Brygge), Stranden 30, 0250 Oslo
Pris: Pris medlemmer kr. 1.300,-
Ikke-medlemmer kr. 1.500,-
Påmelding: https://www.deltager.no/onda_store_rode_viner_25022014
Velkommen!