Onda Store røde viner

Pal og Berens & NVkF 25. februar

Tema: Store Røde Viner

Kvelden starter med vinforedrag av Christer Berens og deretter følger en 4 retters meny med vin tilberedt av kjøkkensjef Rune Pal. I løpet av middagen blir det prat om både maten og vinen!

Meny og viner

Hummer med Sitrus og estragon

Jaquesson Vintage 2002

***

 

Lettrøkt andebryst med kastanjekrem

Chambolle Musigny 1. Cru 2006, Domaine Perrot-Minot

 

***

Helstekt Cote de boeuf

Chateau Gruaud Larose 1998

Ornellaia 2007

***

Hjortefilet med kremet sopp

Cote de Roti 2006, Domaine Jamet

Barolo Vigna Rionda 2006 magnum, Luca Roagna

 

***

Lammecarrè med hvitløk og urtesjy

Muga Gran Reserva 1989, magnum

Pesquera gran reserva 2004

 

Kaffe og petit fours



Dato:                      Tirsdag 25. februar kl. 19.00
Sted:                       Onda Restaurant (Aker Brygge), Stranden 30, 0250
Oslo
Pris:                        Pris medlemmer kr. 1.300,-
                               Ikke-medlemmer kr. 1.500,-
Påmelding:             https://www.deltager.no/onda_store_rode_viner_25022014



Velkommen!



 

Sted: Onda Restaurant (Aker Brygge)
Startdato: 25.02.2014 19:00
Påmeldingsfrist: 24.02.2014 19:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon



Kontaktperson for arrangementet:
Kristian Gahre
Tel: 90152666
info@nvkf.no



Lik Deltager.no på Facebook: