Livsgnistring og kreativt samspill

Velkommen til en frisk og oppmuntrende start på det nye året, en tidlig  fredagskveld 17.januar kl.18. Elin Perledyrker inviterer deg til å oppleve LivsGnistrer Tom Åge Myhren; en av Norges mest inspirerende foredragsholdere.

Billettpris: 175 kr. Det er begrenset plass, så vær rask med kjøp av billett/din påmelding.  Tom  kommer for første gang til Haugesund og holder denne gangen et foredrag åpent for alle. Dette er en sjelden mulighet, som regel blir han invitert inn til bedrifter, konferanser, bygdeprosjekt m.m.

Foredraget ,,Livsgnistring og kreativt samspill’’ er spesielt utvalgt av Tom  denne kvelden, han ønsker å dele "faktorer og forhold som gjør at folk virker på sitt beste, sammen, samtidig og i samme retning."  Vær forberedt på å få trimmet ørene, tankene og lattermusklene - mens du sitter tilbakelent i en god stol,  i Auditoriet hos UNI-K. Jeg garanterer deg en fin opplevelse. Ta gjerne med deg noen du vil glede. 

Tom har i 13 år reist Norge på kryss og tvers til bedrifter, organisasjoner og lokalsamfunn med sine inspirasjonsforedrag og oppmuntringsprosesser i livsglede og arbeidsglede, og er svært etterspurt. Han har vært Assisterende FantasiMinister og OppmuntringsMinister i Lucky Næroset, bygda med egen regjering. Han har i samarbeid med blant andre Humørbonden Geir Styve etablert LivsVerkene. Nå etablerer han Norsk Institutt for Oppmuntring i samarbeid med Professor i Åpen Innovation, Paul Iske, ved Universitet i Maastricht.

Du blir litt bedre kjent med Tom  på hans hjemmeside Livsgnistrer.no
Der er det også rikelig med attester og referanser fra kunder. 

Elin Perledyrker AS er et nyetablert firma som eies og drives av Elin Thorsen. Elin feirer 10 år med egen praksis som veileder og coach i 2014, og vil invitere til  flere oppmuntrende opplevelser i jubileumsåret. Du kan følge Elin Perledyrker på facebook og på nettside/blogg. Velkommen inn :) 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon