Grunnkurs i hvitvin

Vi har gleden av endelig å kunne tilby et grunnkurs i vin. Kurset passer for alle som har lyst til å lære det grunnleggende om å smake på vin eller for de som kan litt men ønsker å friske opp sine kunnskaper. Det blir 2 kurs. Det første kurset har fokus på hvitvin og det andre har fokus på rødvin. Man kan delta på ett eller begge. Valget er ditt. Kursene vil bli forskjellige slik at en vil ha stort utbytte av å delta på begge.

 

Foredragsholder: Cathinca Dege

Tidligere norgesmester i vinsmaking, Cathinca Dege har lang erfaring fra både vin- og restaurantbransjen. Hun er hovedlærer på Norsk Vinfagskole (vinkelner utdannelse), er fast vinskribent i Bulletin og i Maison Mat og Vin. I tillegg arbeider hun som foredragsholder, vinskribent og vinkonsulent. Hun har reist rundt i de fleste vinproduserende land og regioner i både Europa, USA, Australia og New Zealand. Hun brenner for opplæring og formidling av vinfaget og deler villig på sin kunnskap.

 

Kursinnhold
-          Introduksjon til vin
-          Europa og resten av verden (gammel og ny verden)
-          Forutsetninger for å lage god vin
-          Vinproduksjon
-          Druer og karakteristika
-          Smaksteknikk

Smaking av 6 viner
                Gewürztraminer Alsace
                Savignon Blanc New Zealand og Sancerre Frankrike
                Riesling Tyskland
                Chardonnay fra USA og Chablis Frankrike



 

Sted: Consenzo Brasserie
Startdato: 23.01.2014 17:00
Påmeldingsfrist: 22.01.2014 17:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon



Kontaktperson for arrangementet:
Kristian Gahre
Tel: 90152666
info@nvkf.no



Lik Deltager.no på Facebook: