Alan Scott konferanse

 …som i himmelen

Jesus lærer disiplene sine å be; “Komme ditt Rike, skje din vilje, som i himmelen, så og på jorden“?

Himmelen er mer enn bare fravær av ondskap, sykdom og plager. Himmelen er 100% gjennomsyret av godhet, kjærlighet, fred, glede, respekt, heder, nærhet, beundring ….

Konferansen som vi skal ha i Oslo Vineyard 7-9 mars med Alan Scott, kommer til å inspirere oss til se ting fra et himmelsk perspektiv. Den kommer til å inspirere oss til å bygge en kultur som er påvirket / gjennomsyret av den kulturen som finnes i himmelen…

Erfarer vi bønnen Jesus lærte oss? Eller er den blitt bare en frase? Ser vi en kultur hvor disse “himmelske attributtene” råder? Elsker vi hverandre slik, at mennesker får øye på Guds godhet? Hedrer vi hverandre? Opplever vi glede og fred som Guds rike består av? Erfarer mennesker at de blir friske fra sykdommer og plager? Erfarer mennesker indre helbredelse og gjenopprettelse i brutte relasjoner? Erfarer mennesker økonomiske undre?

Guds design for menigheten er mye mer enn det vi til nå har erfart!

KOM OG LA DEG BLI INSPIRERT DENNE HELGEN.

ALAN SCOTT er pastor og grunnlegger av Causeway Coast Vineyard i N Irland. Det er en menighet i vekst, rundt 1000 medlemmer i en by på omlag 30000 innbyggere. Hver uke kommer mennesker til tro og blir lagt til menigheten. Mange vitner om forvandlede liv. Mange har historier om hvordan Gud har greper inn med helbredelse, tegn og under. Alan selv har massevis av erfaring og inspirerende historier om hvordan mennesker og samfunn blir forvandlet når himmelen stiger ned. Han er en inspirerende forkynner som på en ærlig måte presenterer bibeltekster i en overraskende og radikal innpakning, alltid med tanke på hva Den Hellige Ånd kan gjøre - her og nå!
Du kan høre et video intervju med han, hvis du går inn på www.helbredelse.net

Oslo Vineyard sin visjonsformulering: "Som i himmelen, så og på jorden - Guds rike synliggjort gjennom et forvandlende fellesskap" 

Sted: Oslo Vineyard
Startdato: 07.03.2013 19:00
Sluttdato: 09.03.2013 22:00
Påmeldingsfrist: 08.03.2013 17:00
Legg til i kalender


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjonKontaktperson for arrangementet:
Aslak Rønneseth
Tel: 93247964
aslak@vineyard.noLik Deltager.no på Facebook: