Påmelding privat sektor- Munnhulekreft og bivirkninger ved kreftbehandling

Kurs 22.02.2024


Kl. 18.30-21-30 på Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger


«Munnhulekreft og bivirkninger ved kreftbehandling»Foredragsholder:

Sigbjørn LøesMunnhulekreft og bivirkninger ved kreftbehandling


Kreft i munnhulen er av og til en klinisk opplagt diagnose, men ofte er det vanskelig å både legge merke til og diagnostisere korrekt. Tannleger har en unik mulighet til å oppdage munnhulekreft på et tidlig stadium, men det krever litt oppmerksomhet. Foredraget tar for seg klinisk diagnostikk av munnhulekreft, differensialdiagnoser og behandlingsforløp.

Kreftbehandling, også av kreftformer utenfor munnhulen, gir ofte alvorlige bivirkning som har betydning for tannhelse og eventuell tannbehandling. Hva må vi være oppmerksomme på hos disse pasientgruppene?


Om kursholder

Sigbjørn Løes er avdelingssjef ved Kjevekirurgisk avdeling, Haukeland universitetssjukehus det meste av tiden og professor ved UiT Norges arktiske universitet en gang imellom.

Målgruppe

Tannleger og tannpleiere

Språk

Norsk

 Påmelding

Påmelding skjer via deltager.no. Der vil man finne kurset under Rogaland tannlegeforening. Det vil ikke være mulig med påmelding etter påmeldingsfristen. Avmelding vil bli belastet med et overføringsgebyr. Avmelding etter påmeldingsfrist refunderes ikke. Det er heller ikke mulig å få delta på kurset ved uanmeldt oppmøte «i døren» på kursdag. 

Registreringsskjema

Påmelding åpner 18.01.2024 08:00