Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Friluftsskole/sommercamp Alstahaug uke 27

Friluftsskole/sommercamp Alstahaug 4.–7. klasse.

Tirsdag : Oppmøte kl. 10.00 ved Tufteparken Åsen. Avslutning kl. 14.00 på samme plass. Deltakerne må møte med klær etter vær. Alle må ha med en liten sekk med skifteklær, mat og drikke.

Onsdag: Oppmøte kl 09.00 på avtalt sted. Avslutning kl 14.00 på samme plass. Deltakerne må møte med klær etter vær. Alle må ha med en liten sekk med skifteklær, mat og drikke.

Torsdag: Oppmøte for avreise til overnattingssted kl. 09.00 på nærmere angitt sted (beskjed om oppmøtested vil bli gitt før friluftsskolen starter).

Alle må selv bære eget utstyr til leirplassen. Utstyrsliste til overnattingsturen vil bli sendt til deltagerne (på mail) før friluftsskolen starter.

Overnatting skjer i lavvoer, med ca 4-6 stykker i hver lavvo.

Fredag: Avslutning og henting kl. 14.00 ved overnattingsstedet.


Mat torsdag-fredag:

Deltakerne må ta med all tørrmat og drikke til eget bruk. Arrangøren sørger for middag og litt turgodis. Vi ønsker at dere ikke tar med godteri og brus.

Mobiltelfon:

Vi ønsker en mobilfri skole. Hvis noen allikevel har med mobiltelefon, samler vi de inn, og de blir levert tilbake på slutten av dagen. Lederne har telefoner som kan lånes ved behov.

Foto og media:

Under friluftsskolen kan det hende at medier besøker oss. De som ikke vil bli fotografert og ikke vil bli lagt ut på sosiale medier må gi beskjed om dette.

Påmeldingsavgift

Friluftsskole/sommercamp Alstahaug 2023 er en del av Alstahaug kommunes sommercamp, og er gratis for alle som melder seg på.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon