Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Friluftsskole på Vega uke 26

Bli med Trollfjell Friluftsråd på friluftsskole i sommerferien!

Friluftsskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn som begynner på 5.-7. trinn. Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne en lystbetont introduksjon til friluftsliv og vi kommer til å være ute hele tiden, det vil bli én overnatting. Vi gjennomfører en rekke friluftsaktiviteter som er tilpasset stedet og været.




Dere vil få nærmere informasjon om arrangementet når påmeldingen er avsluttet. Oppmøtested de ulike dagen kan variere, her er det fint om vi hjelper hverandre med samkjøring. 

Dersom påmeldingen er full, ber vi dere ta kontakt så setter vi barnet på venteliste. Vi holder igjen noen gratisplasser for å ha mulighet til å inkludere barn fra sårbare familier, dersom disse ikke fylles opp, vil barn fra ventelista bli kontaktet. (Ta kontakt dersom dere, eller noen dere kjenner ikke har mulighet til å betale deltakeravgift, så finner vi en løsning).


Dersom det er barn som har ekstra behov for oppfølging ber vi dere om å ta kontakt, så kan vi sammen forsøke å finne en løsning som gjør at barnet kan delta. 

Deltaker som ikke klarer å følge de reglene vi må ha når så mange er samlet, vil vi måtte sende hjem. Vi vil i slike sitasjoner kontakte foreldrene og det må da påregnes at deltakerne blir hentet.

Vi gjør oppmerksom på at dersom det blir for få påmeldte, eller andre uforutsette forhold inntreffer, kan det bli aktuelt å avlyse. Dere vil da få refundert deltakeravgiften. 


Vi har ikke ekstra forsikring på deltakerne, dersom dere finner behov for dette må dere ordne det selv.


Velkommen til sommerens friskeste eventyr!


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon