Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Sommerleir 2023

*REGISTRERINGSSKJEMA ER NEDERST PÅ SIDEN*

Vil du være med på verdens beste sommerleir!? I så fall er du med i riktig ungdomsparti;)) Det blir nivådelt skoleringsopplegg, klesbytting, talentshow, konsert, volleyball og rikelig med leirstemning og sørlandsidyll. Meld deg på Grønn Ungdoms sommerleir 2023!

På sommerleir møtes nye og gamle venner i organisasjonen for å lære og henge og kose oss masse. Leiren er for alle, enten du har vært i GU lenge eller er helt ny, og finner sted på Risøya fra 31. Juli til 04. august.

REISE TIL OG FRA LEIR: GU-bussen kjører fra Oslo til Risøya via Grenstøl bussterminal i Tvedestrand. Bussen går fra Oslo klokka 12 den 31. juli, og fra Tvedestrand klokka 16. Bussen går samme rute tilbake, og kjører fra Risøya ca. klokka 14:00 den 04. august. Vi sikter på å være tilbake i Oslo klokka 18:00. GU dekker billigste og mest miljøvennlige reise til/fra Oslo/Tvedestrand, så lenge den er bestilt før 1. juli. Fly dekkes bare fra Nord-Norge. Ved spørsmål om reise, ta kontakt med leirsjef på [email protected], eller din fylkesleder. OBS! Vi dekker ikke nattkupé på tog.


Tilrettelegging er en viktig prioritering for oss, gi oss beskjed om det er noe vi burde vite for å sørge for at din leiropplevelse blir best mulig.


NB! SOMMERLEIREN HAR BEGRENSET ANTALL PLASSER, OG FYLLES OPP RASKT! 

I tillegg er alle som melder seg på tidlig med i trekningen av gratis billetter til sommerleir.

Lurt å være tidlig ute;)

Har du spørsmål om leiren eller påmeldingen? Har du ikke mulighet til å betale for plass på sommerleir, men ønsker å være med? Ta kontakt med oss!

Mvh Sommerleirgruppa:)

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon