Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Mamma & Baby Yoga Sandnes

Et yogakurs for mødre og babyer, med fokus på å styrke kroppen innenfra og ut, både fysisk og mentalt.

Kropp og sinn går igjennom store forandringer gjennom graviditet, fødsel og morskap, og dette kurs tar sikte på å trygt og sikkert gjenfinne styrke og følelsen av balanse i kropp og sinn. 

Kurset består bl. a. av pusteøvelser, nærende yoga for mamma og sang, lek og babyyoga/babymassasje for baby. Stabilitets - og yogaøvelser med særlig fokus på hofter, bekken og bekkenbunn, kjernemuskulatur, rygg og skuldre. 

Mamma/Baby yoga er et sted hvor man kan komme akkurat som man er og hvor det er plass til å romme alle følelser, tanker, mødre og babyer. Her får baby mat, trøst og skift når hun trenger det.

Man kan starte 6 uker etter en ukomplisert fødsel, 10 uker etter keisersnitt frem til baby er ca. 1 år. Ta kontakt hvis du er usikker.


Om Camilla:

Jeg er utdannet fysioterapeut og har jobbet som yogalærer i over 11 år og har etterutdanning i gravidyoga, mamma/baby yoga og feminin yoga. 

Jeg har tre barn på 5, 7 og 11 år, og med hver graviditet, fødsel og barsel har jeg lært noe nytt , blitt klokere, og fåtte en større forståelse av den fantastiske kvinnekroppen under og etter fødsel. 

For meg er det viktig å respektere den kjempe jobb det er å føde og passe på et lite barn, og derfor gi kropp og sinn tid til å komme på plass etter en fødsel, så man på sikt kan være sterk og sunn fra innside og ut, få mer energi og mindre bekymringer og stress.


Praktisk info: Kurset går over 4 uker/ganger, med oppstart tirsdag 6.juni- 27. juni 2023, kl. 10.30-11.45.

(Du kan ta igjen opp til to timer på kurs etter sommeren,  hvis du blir forhindret i å delta et par ganger på det kurs du har meldt deg på)

Pris: 1025 kr.

Adressen: Flintergata 8, 4307 Sandnes

Det med liten skrift: Påmeldning er gjeldene og bindene på man har betalt. Pengene kan ikke refunderes, men du kan selge din plass videre hvis det er venteliste. Blir kurset avlyst, vil man selfølgelig få pengene i retur. Blir kurset avbrutt som føle av en ny nedstenging, vil man få deler av beløpet refundert.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon