Nimue Basic- grunnleggende på TEAMS

NImue Basic Kurs- Grunnleggende på TEAMS

Kurset innledes med en dermatologidel hvor du vil få en økt forståelse av hudens oppbygging og hvordan den normalt fungerer.

Du vil få en introduksjon til Nimue Skin Technology – konseptet og filosofien. Vi fokuserer deretter på de ulike ingrediensenes effekt og hvordan Nimue Hudhelseprogram kan gjenopprette hudens naturlige funksjoner.

Nimue Skin Technology

Optimal hudhelse – 4 behandlingsprinsipper

Nimue Skin Technology er en derma-cosmeceutical merkevare og ble utviklet i 1994 av ledende hudpleieforskere rettet mot det medisinske markedet. Målet var produkter som kunne forbedre hudens helse både i dermale og epidermale lag av huden.


Siden da har Nimue Skin Technology utviklet seg til et anerkjent profesjonelt hudpleiemerke og er ledende på ekspertforståelse av huden, innovative formuleringer og banebrytende teknologi.


Nimue Skin Technology behandler årsaken og ikke symptomet på en hudtilstand gjennom et innovativt konseptsystem for hudklassifisering. Nimue hudhelseprogram er 3-faset og optimal hudhelse oppnås gjennom bruk av aktive hjemmepleieprodukter og profesjonelle behandlinger. Alfa hydroksysyrer brukes i en trippel kombinasjon for hudfornyelse, gjenoppretting og hudforynging. Det som gjør hudhelseprogrammet unikt, er den langsomme tilnærmingen som gir maksimal stimulering og minimal irritasjon


Nimue Skin Technology fører til ikke bare synlige resultater, men langsiktig hudhelse.


‍Avanserte formuleringer behandler effektivt alle hudtilstander:

  • Miljøpåvirket hud med for tidlig hudaldring
  • Hyperpigmentert hud og ujevn hudtone
  • Problematisk hud med akne
  • Sensitivisert hud


Som en dynamisk merkevare og trendsettende innovatør fortsetter nimue å tilfredsstille det stadig mer krevende hudpleiemarkedet med sin unike forståelse, filosofi og konsept.

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Mobil
 *
Salongnavn
 *
Klasse/kategori
 *
Er du ikke hudpleier? skriv din stilling under
Lunsj - Allergier/Annet
 *
 *