Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Kognitiv terapi for allmennleger

Troms legeforening inviterer til 15 timers tellende emnekurs i kognitiv terapi med Ingvard Wilhelmsen!

(Kursnr 35274)

 

Ingvard Wilhelmsen er prof i medisin, gastromedisiner og psykiater, og har i mer enn 25 år drevet "hypokonderklinikken" ved medisinsk poliklinikk på Haraldsplass diakonale sykehjem i Bergen. Han er en fantastisk foredragsholder - og når får du muligheten til å få et dypdykk i hans teknikker på en kurs i flotte vinteromgivelser i Tromsø.


Programmet strekker seg fra hensiktsmessigheten i å snakke om følelser, holdninger til pasientene, "fortiden - fra byrde til ressurs" og "behandling av kronisk smerte."


Kurset er godkjent som 15 timers emnekurs for videre- og etterutdanningen i allmennmedisin, og utgiftene kan søkes dekket over Legeforeningens fond innenfor gjeldende satser. Kurset søkes også tellende til legers videre- og etterutdanning i psykiatri og barne- og ungdomspsykiatri. Psykologer er også invitert.


Kursavgift etter legeforeningens satser, kr 4000,- i tillegg kommer obligatorisk dagpakke på kr 765,- pr dag.
Ved avmelding etter 15. februar refunderes ikke kursavgift. 

Trenger du overnatting har vi reservert rom Scandic Ishavshotel, avtalt pris er kr 1910,- per døgn.  Booking gjøres online på www.scandichotels.com  eller ved å kontakte kundeservice på 23 15 50 00.
Viktig å oppgi blockcode: BTRO020323 

Velkommen til Tromsø på knallkurs  3. og 4. mars 2023!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon