Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Guinot Inspirasjonskurs med vårens nyheter

Guinot

Fransk kvalitet - Eksklusiv - Teknologisk

Fransk eksellense-høyteknologisk velvære-verdenslendene i snart 50 år!

Guinot bærer plassen som en av verdensledende hudpleieserie. Denne bemerkelsen og statusen beholdes ikke år etter år uten grunn. Og de har nesten 50 års erfaring i det profesjonelle hudpleiemarkedet. Guinot er ekspert innen cellekomuniserende ingrediens-teknologii både ansikt og kroppspleie. En høyteknologisk hudpleieserie, men også foretrukken internasjonal spa-serie. Guinots verdensberømte Hydradermieapparat gir enestående resultater og lojale kunder.


Gunot inspirasjonskurs med vårens nyheter

Lyst til å øke omsetningen i salongen din og selge flere produkter? La deg inspirere til å dele mer av Guinots fantastiske verden med dine kunder samtidig som du holder deg oppdatert med vårens nyheter. Passer både for gamle og nye Guinot forhandlere.


Vi gleder oss til å se deg!

Reise/Parkering
Du finner oss i Haslevangen 15, 0579 Osl med kort vei til offentlig transport. Vi har dessverre ikke parkeringsmuligheter for kursdeltakere, men det finnes parkeringsmuligheter i nærheten.


Bevertning
Våre heldagskurs er inkludert lunsj. Vennligst opplys om eventuelle allergier ved påmelding.

Avmelding
Eventuell avmelding må skje senest 48 timer før kursets start. Ved uteblivelse eller manglende avmelding vil det påløpe et gebyr på kroner 300,-

Er du sent ute? Vennligst ring oss og gi beskjed på telefon: 23 19 10 00.


Forbehold

Vi tar forbehold om at kurs kan avlyses. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon