Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

Intraceuticals Basic Kurs

INTRACEUTICALS


«Har du ønsket å gi kundene dine det lille ekstra før en stor dag, eller en effektivt, synlig ansiktsbehandling? Da er Intracetucails noe for deg.

Ved hjelp av hyaluron i forskjellige molekyl størrelser tilfører vi huden nødvendige antioksidanter, vitaminer og mineraler som er svært effektive og vil være med på å øke cellenes evner til å fornye seg selv.

Intracetucals har effektive hudpleieprodukter designet for å gi maksimal effekt av behandlingene og for å balansere, forbedre og motvirke dehydrering, aldring, pigmentering og problem hud.»

Hvem er det forDette kurset er for alle som er interessert Intraceuticals, behøver ikke å være hudpleier for å delta på dette kurset.
Hva går vi igjennom: 
Vi går igjennom grunnleggende teori om hva Intraceuticals er bygd opp av, og hvordan det fungerer i huden, og etter teori utfører vi behandling.

Dag 1 kl. 09.00-15.00
Teori og praksis, her lærer du deg alt du må kunne om alle Intraceuticalsproduktene for salg og profesjonelt, og behandlinger for salong.

Kurs utover oppsatt dato holdes i forbindelse med kjøp av maskin. Har du allerede en maskin og ønsker en rask oppfriskning eller en oppdatering på nyheter?

Behandlingen i kombinasjon med SkinPen gir fantastiske resultater.

Vi gleder oss til å se deg!

Reise/Parkering

Vi holder til i Haslevangen 15, 0579 Oslo. Det er dessverre ingen muligheten for parkering hos oss, men det er parkering muligheter i nærheten.

 
Bevertning
Våre heldagskurs er inkludert lunsj. Vennligst opplys om eventuelle allergier ved påmelding.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon