Kurs i dressur -En til en med Ida 19-20/12

PRIVAT UNDERVISNING I DRESSUR EN TIL EN -  Mandag 19 desember og tirsdag 20 desember. 


Meld deg på privat time med Ida i mandag 19 og tirsdag 20 desember en eller begge dager , da får du intensiv og målrettet hjelp og undervisning. 


Deltakerne får øve på korrekt sits, overganger, å ri hesten til kontakt, samt smake på vanskeligere dressurøvelser som for eksempel sjenkelvikninger og versader. 


Med en til en undervisning får man bedre utvikling og oppfølging av den enkelte rytter og  man får tid til å ta en prat med instruktøren om sin utvikling.

 

Dressurkurs passer for ryttere i alle aldre fra lett øvet  nivå og oppover.  Dressur er vel så viktig for sprangryttere som ønsker å få mer kontroll på hesten mellom hinder, som for vordene dressurstjerner. Bli med og bli en bedre rytter!


Timene er for både voksne og barn. 


- Ferdigheter : må ha ridd noe før, slik at du ikke trenger leier, du må også kunne børste og sale på hesten selv og møte opp i ridehuset .

- Du steller, børster og saler opp hesten selv, og møter opp ferdig skrittet. Du må derfor møte opp på stallen senest 30 minutter før timen din starter så du rekker å børste, stelle og sale på først. Så går du ut i ridehuset og skritter opp 10 minutter før timen din begynner. Timene vil være i det lille ridehuset.

- Fyll ut skjema nøye - og merk av for heste valg. Ida vil henge opp liste i stallen samme dag, med hvilken hest du er tildelt. 

- Ta med kvittering/ordre seddel for å fremvise ved oppmøte

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon

Priser

Sted

Kontaktinformasjon