Gravidyoga kurs Sandnes

Gravidyoga er for deg som ønsker en pause fra hverdagen, der du kan fokusere din oppmerksomhet på pust, bevegelse og baby i magen. Her kan du slippe forventings- og prestasjonspress, og bare være tilstedet og finne ro i kropp og sinn.

Gravidyoga er en skånsom form for yoga, hvor du lærer fysiske stillinger og bevegelser som er designet din gravide kropp og mage. Du lærer hvordan fokus på pust og visualisering kan brukes som avspenningsmetode og tilknytting til babyen i magen. Gravidyoga styrker deg både fysisk og mentalt, kan gi økt energi og hjelpe på eventuelle plager under svangerskapet. Disse redskapene kan brukes under hele graviditeten, under fødsel og i tiden etterpå. 

Kurset er i samarbeid med LuraKlinikken, som ligger lett tilgjengelig i Sandnes. Det er begrenset plasser og rom for å skape et fellesskap med andre gravide.

Gravidyoga er for alle, uansett tidligere erfaring med yoga. Har du ikke drevet med yoga tidligere, anbefales det at du venter til 2. trimester før du starter. Du kan gå på gravidyoga helt frem til fødselen.

 

Tilbakemelding fra tidligere deltager: 

"Høydepunkt i uka når jeg var gravid! Så deilig med er sted hvor man kan legge bort alt og fokusere på seg selv. Camilla skaper en varm og god atmosfære på kurset, og instruerer yoga på en måte som gjør at det er rom for alle. Kan virkelig anbefales". -K.


Om Camilla

I tillegg til å undervise yoga, jobber jeg som fysioterapeut. Jeg har undervist i yoga i over ti år, hvor jeg de seneste år har etterutdannet meg  i gravidyoga og  mamma/baby yoga og trening, samt deltatt på workshops i Spinning Babies (R).

Jeg har selv praktisert yoga helt frem til fødsel med mine tre barn. Det har vært tre forskjellige graviditeter og fødsler, men felles for alle er at yoga har hjulpet meg å finne både ro og energi gjennom svangerskap og under fødsel. 

Ikke nøl med å kontakte meg hvis det er noe du lurer på!

Praktisk info: Kurset går over 6 uker, med start tirsdag 31. januar - 14. mars 2023 (28. februar utgår pga. vinterferie), kl 12.00-13.30.

OBS! nestsiste gang er MANDAG 6. mars.

 Pris: 1850 kr.


Det med liten skrift: Påmeldning er gjeldene og bindene når man har betalt. Pengene kan ikke refunderes, men du kan selge din plass videre hvis det er venteliste. Blir kurset avlyst, vil man selfølgelig få pengene i retur.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon