Deltager.no er blitt LetsReg- Norges ledende påmelding og betalingsløsning

WSET2 Vin Kurs3 2023 (utsolgt)

Jarles vinskole har status som APP (Approved Programme Provider) for Wines and Spirit Education Trust (WSET) i London. Dette er en verdensomfattende vinutdannelse med APP i 70 forskjellige land verden over. 

Det andre kursnivået (WSET#2) er en dyp introduksjon til vinens verden og språk med avsluttende eksamen og diplom.

Kurset gir deltagerne en introduksjon til de viktigste vinområdene, druesorter, vinifikasjonsmetoder og vinstiler. I tillegg får deltakerne en innføring i hvordan mat og vin kan best kombineres, sammen med prøvesmaking av rundt ca 50 ulike viner. Smaking er en viktig del av kurset og hver deltaker vil lære å smake og analysere vin på en profesjonell måte.

WSET2 avsluttes med en eksamen på 50 spørsmål hvor det gjelder å plukke det rette svaret. Eksamen godkjennes av WSET i London, og det kreves 55% korrekte svar for å bestå og få diplom.

Kurset passer både for nybegynnere og for folk som jobber med vin eller er interessert i vin. Å bestå eksamen krever en viss dedikasjon og interesse for emnet, så kursdeltakerne bør regne med å bruke rundt 15 - 20 timer til selvstudium.

Dette  kurset  vil gå   24 april samt 2, 8,15 og 22 mai med eksamen mandag 5 juni. Alle dager fra kl 18-22. 

Jarles Vinskole gjør undervisningsmaterialet tilgjengelig ved betaling av kursavgift. 

Kursmateriale og eksamen foreligger på engelsk, men undervisningen foregår på norsk. 

Påmelding er bindende og må skje innen 16 april. Påmeldingsgebyret på 1000 kr vil bli trukket fra på den endelige regningen som må betales før kurset begynner. Ved kansellering av plass opp til 14 dager før første kursdag refunderes 50% av resterende kursavgift . Det gies ingen refusjon ved kansellering under 14 dager før kurs start men navnet på deltager kan endres opp til kurs start.

Pris per deltaker er  9900 kroner inkludert vin, materialer, eksamensavgift, diplom og online kurset Vinterapi. Hvert kurs har en øvre grense på 12 deltakere og forutsetter et minimum av 5 deltakere for å gå i gang. 

Kurset vil bli avholdt i våre lokaler i St.13, i Stavanger sentrum.

Her er noen kommentarer fra tidligere deltagere:

"Jarle er en meget behagelig lærer"

"Tusen takk Jarle for et kjempeinteressant vinkurs"

"Du er en fantastisk lærer!"

"Du er utrolig engasjerende, behagelig, kunnskapsrik og pedagogisk lærer"

For henvendelser send e-post til [email protected] eller på telefon 91527466

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon