Mamma & Baby Yoga Stavanger

Et yogakurs for mødre og babyer, med fokus på å styrke kroppen innenfra og ut, både fysisk og mentalt.

Kropp og sinn har gått igjennom store forandringer gjennom en graviditet, fødsel og barsel, og dette kurs tar sikte på å trygt og sikkert gjenfinne styrke og følelsen av balanse i kropp og sinn. 

Kurset består bl. a. av pusteøvelser, nærende yoga for mamma og sang, lek og babyyoga/babymassasje for baby. Stabilitets - og yogaøvelser med særlig fokus på hofter, bekken og bekkenbunn, kjernemuskulatur, rygg og skuldre. 

Mamma/Baby yoga er et sted hvor man kan komme akkurat som man er og hvor det er plass til å romme alle følelser, tanker, mødre og babyer. Her får baby mat, trøst og skift når hun trenger det.

Man kan starte ca. 6 uker etter en ukomplisert fødsel, ca. 10 uker etter keisersnitt frem til baby er ca. 1 år. Ta kontakt hvis du er usikker.


Om Camilla:

Jeg er utdannet og jobber som fysioterapeut. Jeg har undervist i yoga i over 10 år, og har etterutdanning i gravidyoga og mamma/baby yoga. 

Jeg har tre barn på 4, 7 og 10 år, og med hver graviditet, fødsel og barsel har jeg lært noe nytt , blitt litt klokere, og fåtte en større forståelse av den fantastiske kvinnekroppen under og etter fødsel. 

For meg er det viktig å respektere den kjempe jobb det er å føde og passe på et lite barn, og derfor gi kropp og sinn tid til å komme på plass etter en fødsel, så man på sikt kan være sterk og sunn fra innside og ut, få mer energi og mindre bekymringer og stress.


Praktisk info: Kurset går over 6 ganger, med oppstart onsdag 4. januar - 8. februar 2023, fra kl. 11.00-12.15.

Hvis du blir forhindret i å delta på en time eller to, kan du ta igjen opp til 2 timer på det påfølgende kurs.

Pris: 1650 kr.

Adressen: Skagen 18, 4006 Stavanger.


Det med liten skrift: Påmeldning er gjeldene og bindene når man har betalt. Pengene kan ikke refunderes, men du kan selge din plass videre hvis det er venteliste. Blir kurset avlyst, vil man selfølgelig få pengene i retur.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon